Prijava
 1.    

  Videti šta je ništa

  Upoznati se sa svim čarima samog dna. Ugledati Rt dobre nade. Prilika da slike viđenog iskoristiš za hranjenje svog ega, jer iste predstavljaju težak krš, nešto mnogo jadnije od bilo čega u vezi sa tobom. Onaj "Dobro je, ima i goreg" princip.

  To ništa je kada u lokanom kafiću spaziš podvijača nogavice sa jeftinim tompusom iz trafike sa ugla kako dere Džeka. Ništa je kad pogledaš klip sa osamnaestog rođendana gde dve obećavajuće radodajke lepe "Oulvejz" sa krilcima na vrata toaleta. Ništa je kad kod ortaka na kompu nađeš folder pod nazivom "cute teen slut rough piss gangbang". Ništa je kad vidiš Rušku Jakić kod Lee Kiš. Međutim, svo to ništavilo nikako ne umanjuje činjenicu da neke stvari ni kod tebe ne piju vodu.

  - E, gotov sam skroz. Bio juče na bazenu, gledam one cave pa mi se ukrutio kurac, dva sata nisam mogao iz vode da izađem. Dođe mi da odem kod dede u selo i uhvatim prvu ovcu.
  - Ja sam prošle nedelje bio u mašinskoj da ispredajem par časova, menjao sam im profu. Jedan mamlaz vadi govna iz nosa i crta Beti Bup sa pičkurinom, drugi vata jednog debelog sa sise i urla "Ajde Halile, ti ga prvi zalilaj", a treći priča kako je video babu iz komšiluka u spavaćici. Da te odvedem nekad, buraz, pa da vidiš tek šta je ništa.