Prijava
   

Vikend "jebač"

Izraz za adolescenta koji nema stalnu devojku već navodno, vikendom jebe po žurkama i wc-ima javnih mesta. On je dokaz da ne jebe lep nego uporan i ni sa jednom devojkom nije nešto daleko dogurao, ali ako ga pitaju... Zna se... On je vešt, on je sposoban, on je jedan jedini, on je... Vikend jebač!

U svakom društvu postoji po jedan takav biser, a dolaze i u varijacijama, vikend "pušač", vikend "alkoholičar" i vikend "ljubavnik" (slično vikend jebaču, ali on je za stepen napredniji pošto njega vikendom zovu starije devojke i žene na... kafu)

Komentari

jbg evropski sandardi, radim pet dana dva se zabavljam... sta cu... i ne zovu na kafu, nego ih juris po gradu, a ako si dovoljno brz i stignes neku... uglavnom naucio sam da je nekad bolja stalna kombinacija... manje truda treba... ovako stalno miras da budes u formi, da se unapredjujes, smisljas nove fore itd

njušim defku dana :)

ovo je više neka ironija, ali moe da se odnosi i na one koji zapravo i negde umoče vikendom :D

Moj komsija je vikend alkoholicar/jebac. Uvek je vikendom pijan k'o bulja, a po prici, tad i jebe xD

Hehe, dobra, i realna...

da daaaa ahahha ja imam druga, znači dečko je najviši među nama i nije ružan i ono gazi fudbal i tako to - vole ga devojke i sve, ali dečko je jednostavno smotan što se toga tiče pa tako malo maže oči onima koji ga ne znaju dobro. Ovo je tribjut za njega - varijacija za vukajliju :D

nosite se svi. ja sam vikend ___________ dopisati po zelji.... a imas dva dana... a kao sto neko rece... ko hoce da ide u Amsterdam nek se ne sjebe i ide na dan.. tako se mnogi sjebu.... oce i da se napuse i da PIP... a de to ide zajedno???

To odlično ide zajedno ako nisi previše napušen/pijan šta god. Njušim vikend (ne)jebača xDD

ja sam u Amsterdamu samo vario, kecam samo u Srbiji, iz principa, a i patriota sam!

šalim se :D možda si bio preterano napušen/pijan kad si pokušao, inače plus za neke tvoje defke (svileni na pr i neke još ranije) :)

U Amsterdamu sam se smrzavao bez para, i pokušavao da uhvatim zrake sunca na glavnom trgu. :P

Pošto već prepričavate dogodovštine iz Amsterdama :)

ahahhah jebo vas miš de sunce ne sija. kako smo stigli do toga da je ovaj patriota i da je tebi bilo hladno u amsterdamu, to mi samo nije jasno xDDD

ma pusti pluseve, daj po pivo, vidim da se razvila zanimljiva galama ovde :)

Pivo za patriote! c c c c (kao fol ocila al ne mogu da crtam ovde). Pusti nekog baju malog knindžu pa u kafanu na koju ljutu!