Prijava
 1.    

  viking

  1. Nordijski ratnik, plave kose, sekire cekice, Mjolnir oko vrata. Vodi bitke sto postenije i snaznije ne bi li jednog dana zavrsio u Valhali(Vikinski raj gde se vodi vecna bitka, kad poginu, stvaraju se za trpezom boga Odina i kad se najedu idu opet u boj). Popularizovani su kroz stripove kao sto je Hogar strasni i igru Lost Vikings, gde su predstavljeni kao coveculjci sa rogatim kapama, oruzjem i okruglim stitom. Vikinske kape nisu imale rogove uprkos opstem misljenju, bile su najobicnije srednjevekovne metalne kape, rogate kape su se medju Nordijskim paganskim narodima koristile za razne rituale.

  2. Metalac/ka koja slusa Viking(epic) metal bendove tipa: Ensiferum, Amon Amarth, Manowar, Summoning, se predstavlja kao Viking i svoju krupnu i sabracu oslovljava jednako.

 2.    

  Viking

  Baja sa izraženim mužjačko-ploditeljskim karakteristikama. K'o od brda odvaljen, sa ručerdom pozamašnog prečnika i grubih crta lica, ovaj namrgođeni gorostas nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Uvek maljav k'o međed, zbog čega se i priča da je rođen sa podužom bradom koju nikada nije brijao i koja mu daje opak ''ne kači se sa mnom da te ne ošinem sikiricom'' izgled. Iako zbog svog mužjaštva ima veoma dobru prođu kod ženske populacije, nema svaka petlje da se brzopleto upusti u odnos.

  U našim krajevima poznatiji i po podjednako hardkor nadimku drvoseča, u Crnoj Gori kao mrčo, a fensi zapadnjačka varijanta je lamberseksualac.

  - Koja nevera, stvarno lika zovete Viking? Srećnik jebeni! Što ste ga prozvali tako?
  - Zato što izgleda kao da je opustošio na desetine sela doplovivši na drakaru, pritom pobio sve muškarce i izjebao najbolje ženske primerke. I dalje prepričavaju kad se potukao sa grupicom cigana, zaboli mu skakavac u leđa, on ih sve rasterao i izvukao nožekanju k'o ništa. Nije ga ni čačnulo.
  - Ahaaa. Aj' ti ipak da ga ne zoveš na fudbal... Verujem ti ja da je dobar centarhalf i sve to, ali...

 3.    

  Viking

  Rogonja, jelen, prevaren.

  - E srce šta radiš.
  Gledam neki film o Vikinzima, onim rogatim Skandinavcima, i pijem JELEN pivo.
  -Odkad ti piješ jelen hihih?
  Od juče jebem li ti majku da ti jebem.

  - De si bre Miki Vikinge, Vikinže.
  Miki: šta bre?
  - Ma pripazi na onu tvoju, viđena je na nezgodnom mestu sa nezgodnom osobom!
  Miki: AAGOLNJLJOTOJKTASTGL MAJKU BOGA OCA !