Prijava
 1.    

  Vikipeder

  Batica koji je svojim širokim intelektom dubokim stvaralačkim razmišljanjem uvideo suštu suštinu bitisanja na planeti Zemlji i samim tim postao deo najnovijeg filozofskog pravca - Vikipederijanizma.
  Uočivši da pohađanje škole i fakulteta zarad sticanja obrazovanja zbog postojanja Vikipedije nema nikakvog smisla i odbacivši kontakt sa svim tim smaračkim ustanovama u kojima se uči gomila nebitnih i dosadnih stvari stekao je prednost u odnosu na sve ostale koji nisu bili sposobni da uvide tu, za njih surovu, realnost.
  Nekada se nepoznat pojam tražio u Vujakliji (sestri ovog sajta po majci, ali ne i po ocu) ali danas, u ovo moderno doba, kada knjige uglavnom akumuliraju prašinu, bakterije i viruse, nema nikakve potrebe učiniti dalje od sedanja pred ekran i ukucavanja magičnih reči u internet brauzer.
  Vikipederijanizam je ipak validan filozofski pravac jer na Viki stranicama često stoje i bitnije stvari nego u mnogim udžbenicima, naravno u sažetoj formi, a posebno kada su u pitanju privatni fakulteti.