Prijava
 1.    

  Vila Radodajla

  Mitska ličnost iz tvoje okoline koja želi da te usreći. Priča se da ako prolaziš nekim mračnim ulicama možeš naići na vilinsku stazu i tu je naći. Gde ona prođe, tu se i vrapci za njom okreću. Onda te jednim pokretom sludi i želi da te povede u svoj vilinski svet. U narodu se veruje da je vila Radodajla ninfomanka i da ako uđeš u njeno "vilinsko kolo" možeš umreti od napora. Zato je bolje paziti se i brzo zadovoljiti je da bi spasio živu glavu. Naravno, umro ili ne, orgazam jačine kao kod svinje ili muslimana u Dženetu ti je zagarnotvan, ako ne i jači.

  Ona sve što radi radi na veoma lep, čaroban i divan način tako da posle noći sa vilom Radodajlom, ako ostaneš živ, život nikad više neće biti isti. Tada ćeš krenuti da piješ i patiš za njom sve dok ti ne bude dosta svega i ne odlučiš da skočiš sa mosta na Adi, nadajući se da će ga barem po tebi nazvati iako nisi napisao ništa više od sastava za pismeni iz srpskog.

  -Uroše, mnogo si nešto utučen u zadnje vreme, šta se dešava?
  -Ma ne pitaj me ništa...
  -Reci slobodno, kome ćeš ako ne meni?
  -Najradije bih se ubio...
  -Daj ne seri, šta ti se desilo?
  -Znaš onu malu Antoniju?
  -Uf, dooooobraaaa! Šta s njom?
  -Spavao sam je pre neki dan.
  -Pa to je do jaja, ne znam što si se smorio zbog toga? Puk'o ti kondom, nisi imao kondom pa si pokupio neko sranje, ima bobana i zapravo se ne zove Antonija nego Antonije - šta se desilo?
  -Ma ništa od toga. Mala je vila Radodajla, ne mogu da se oporavim od te noći... Stalno je sanjam i hoću da je ženim i vodim da živimo na Medvedniku i gajimo decu.
  -Jebi ga, matori, kad si se upustio u aferu sa vilenitom devojkom. Moja baba kaže da sa takvom mogu samo zduhači, zmajeviti i oni rođeni na uštap. Ćuti, dobro si živu glavu izvukao! Meni baba isto pričala da je bio neki kod njih u selu Radivoj što je trsio neku vilu Radodajlu i od te noći kao da je u zemlju propao, đavola posla...