Prijava
   

Vinston Čerčil

"Možda je bilo brže okolo?" zapita se on trljajući izderano koleno ali ne pomišlja da skine pogled sa objekta koji prati kroz gustu šumu i gudure već duže vreme. To je naređenje komande, koje on namerava da ispuni do kraja, jer ako uspe to znači čin, a čin znači raširene noge Mile, kćerke potpukovnika Radosavljevića.
Pogledao je na sat, sada je 2 posle ponoći. Kada je vratio pogled shvatio je da je objekat pratnje nestao. Uhvatila ga je panika, izvadio je kurac i izdrkao ga da bi smanjio napetost. Jer neobavljen zadatak znači dijametralnu suprotnost Milinim raširenim nogama, a to su njegove raširene noge. Obrisao je kitu gaćama i nastavio da tumara sve do jutra, bezuspešno pokušavajući da locira izgubljenu metu. Zaspao je premoren naslonjen na tužnu vrbu, koja je bila nagnuta nad močvarom. "Alo!" Probudio ga je glas iz šumarka. Skočio je u vodu i plivao koliko je mogao. Naišavši na nekakav stari čamac zavučen u trsku ušao je u njega i skinuo svu odeću. Sunce je bilo u zenitu pa je ležeći na drvenoj klupi čamca počeo da drema škiljeći kroz trepavice, i baš u trenutku kada mu se činilo da će zaspati ugleda svoju metu kako pere ranu na kolenu nedaleko odatle. Sa olakšanjem se pridigao i nastavio da posmatra, meta je pogledala na sat, a zatim izvadila kurac i izdrkala ga. Kitu je obrisala svojim gaćama. Postajalo mu je jasnije. Pa on nije glupi redov Maljković na glupom zadatku. Zašto bi bio? Mila bi dala Čerčilu. On je Čerčil!

"....ane.."
"....bodane..."
"...koviću..."
"SLOBODANE!" Dreknu medicinska sestra Mila pri psijatrijskoj bolnici Kovin.
"JA SAM ČERČIL BRE, A TI ŠIRI NOGE!" Odgovori Čerčil ljututo, kako pristaje njegovom ugledu i statusu. Ali mlada ćerka potpukovnika Radosavljevića nije imala poštovanja prema ovom gospodinu i pozvala je čudne ljude koji su ga obukli u XXL košulju i bacili u tapaciranu sobu. "Pa da! Kolaboracionisti! Isprva su mi tako izgledali! Neće oni tako sa mnom, ne... Samo da dođem do Tita nekako. Tito! Ja sam Tito!"

Komentari

Kakvo dranje od defke, mor'o da se ulogujem da je ocenim i ozvezdim!
Ćaije-pišanije! +++

brate ti ocigledno imas zatvor vec dve nedelje kad kenjas ovako, evo ti plus, ovo bi ujedno mogao da iskoristis i kao scenario za...nesto

I za pornić i za neko dramsko delo!

Je li bre kolega... pa je l' ovo rečnik slenga ili konkurs za najbolju amatersku kratku priču?! Ccc... :) Dobra je. +

Kolega, jel si se ti to ulogovao posle 20 dana samo da bi mene zajebavao? :D