Prijava
   

VIP mreža

Kompanija čiji je strateški tim opasno promašio profesiju, jer u zemlji u kojoj 8 miliona stanovnika već poseduje 20 miliona SIM kartica postoje daleko bolje sfere za marketinške kurcouvaljivače i prodavce magle - šibicarenje po Vračaru i prodavanje magičnih dušeka i jonizatora po gajbama je svakako sigurnija varijanta ako hoćeš da sa nikakvim proizvodom zaradiš lak keš.

Omiljena je među fanovima Parkour-a jer uspostavljanje veze bez prekidanja od vas zateva penjanje na razne zidove, zgrade, kante za smeće i klupice.

-*Kšš*...e dušo ne čujem te, čekaj da se popnem na stolicu, *kšššš* e jebiga, čekaj sad ću sa terase da probam, jel me čuješ? *Kššš* Ne? Stani da probam da stavim levu nogu iza glave i da se vrtim u krug, to je upalilo prošli put.

Komentari

Od Kraljeva do Novog Sada, preko Kragujevca i Beograda. Sve vreme autoputem sam isao i nije bilo mesta gde VIP nije imao signal. Mozda je samo problem u tvom telefonu... :)

Možda je stvar u postpaidu, ne znam. Znam da van stana pola dana imam domet a pola nemam, a unutra mogu da šaljem poruke i zovem samo sa terase, jer ostatak stana nema domet. Malo manje od godinu dana sam pod ugovorom, čekam da istekne pa da uzmem Telenor karticu jer sve ostalo je silovanje.

ахахахаххахахааа истина и цркох од смеха :)
само мислим да није да не узимају паре, имају они доста корисника..