Višemilionski grad

Champy 2012-01-09 20:00:17 +0000

Odlična prilika da se obogatiš ako se baviš trgovinom. Toliko ljudi na jednom mjestu, mora neko nešto kupiti. Ne može da omane. Potrebno je malo smisla za biznis i dobra volja da bi preko noći obezbijedio sebi vilu u kojoj ćeš obavljati straobalno arčenje sa doseljenicama iz Rumunije dok se one dive tvojoj stožini i mole za još, a komšijina čeljad isprepadana, auto sa sve opremom, Armani odijelo i pešes 'iljadarki evrića u džepu, kavijar za večeru i putovanja oko svijeta. Zvuči puno bolje od uobičajene ishrane iz obližnje pekare tovljenjem sa jogurtom i kiflama, glađenja Milijaša i hodanja u istim pantalonama čitavu sedmicu. Još ako tome dodamo da sa svojim Kadet Suzom možeš da zbariš samo Milenu s pijace Arizona, onda se seoba čini kao racionalno rješenje.

Istanbul: Grad poznat po navijačkim neredima između navijača Galatasaraja, Fenerbahčea i Bešiktaša. Dođeš pred stadion, istreseš kamion šljunka i staviš natpis: "1 kamen=1 lira". Lova do krova.

Bilo koji balkanski grad: Jest da većinom nije višemilionski, ali prodajom muda za bubrege, nacionalističke demagogije (može biti buđava i stara više godina - nije problem) očas posla zgrneš više miliona.

7
16 : 2
  1. hahahahahahah odlično +++ i hvala za linkovanje :)

  2. Trebalo bi opanke da prodajemo, al' sa srpskom zastavom....išle bi k'o alva ovde :)

  3. Đembeli, nema na čemu. ;)
    Nidžo, zadnji put kad sam bio u BG-u (ujedno i prvi put) vidio sam upravo takve opanke, vjerovao ili ne. :)

  4. Hvala, Slavk0. :)

  5. Da te baci na razmišljanje :) +++

  6. Billy, idemo li? :D

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.