Prijava
   

Višemilionski grad

Odlična prilika da se obogatiš ako se baviš trgovinom. Toliko ljudi na jednom mjestu, mora neko nešto kupiti. Ne može da omane. Potrebno je malo smisla za biznis i dobra volja da bi preko noći obezbijedio sebi vilu u kojoj ćeš obavljati straobalno arčenje sa doseljenicama iz Rumunije dok se one dive tvojoj stožini i mole za još, a komšijina čeljad isprepadana, auto sa sve opremom, Armani odijelo i pešes 'iljadarki evrića u džepu, kavijar za večeru i putovanja oko svijeta. Zvuči puno bolje od uobičajene ishrane iz obližnje pekare tovljenjem sa jogurtom i kiflama, glađenja Milijaša i hodanja u istim pantalonama čitavu sedmicu. Još ako tome dodamo da sa svojim Kadet Suzom možeš da zbariš samo Milenu s pijace Arizona, onda se seoba čini kao racionalno rješenje.

Istanbul: Grad poznat po navijačkim neredima između navijača Galatasaraja, Fenerbahčea i Bešiktaša. Dođeš pred stadion, istreseš kamion šljunka i staviš natpis: "1 kamen=1 lira". Lova do krova.

Bilo koji balkanski grad: Jest da većinom nije višemilionski, ali prodajom muda za bubrege, nacionalističke demagogije (može biti buđava i stara više godina - nije problem) očas posla zgrneš više miliona.

Komentari

hahahahahahah odlično +++ i hvala za linkovanje :)

Trebalo bi opanke da prodajemo, al' sa srpskom zastavom....išle bi k'o alva ovde :)

Đembeli, nema na čemu. ;)
Nidžo, zadnji put kad sam bio u BG-u (ujedno i prvi put) vidio sam upravo takve opanke, vjerovao ili ne. :)

Hvala, Slavk0. :)

Da te baci na razmišljanje :) +++

Billy, idemo li? :D