Visual Infinity

Роберто Инцестицид 2010-02-08 12:24:44 +0000

Produkcijska kuća na koju su se naložile sve "zvezde" domaće estrade. Ujedno to je produkcija koja je POKUŠALA (S)Lepu Brenu da učini mlađom (stavivši dve mlade suparnice u spot), Seku Aleksić mršavijom (uvukavši je u 5 korseta), od Bojana Bijelića da napravi manjeg geja (kako bi mu dali mač i gomilu golih devojaka, ali džabe) i Jelenu Karleušu da napravi inače lepom i inteligentnom (stavivši joj knjigu u krilo, koja inače krvari(!)).

6
33 : 7
  1. Ma dobro, mada mi i dalje nije jasno zašto traćiš vreme gledajući to :)

  2. Meni je to zanimljivo da gledam proseravanje domaćih pevača! Kao da su u Hollywood-u jebo majku! Mislim koji mozak može da smisli pesmu "Svilena Čipka" (!) još plus napiše "Somewhere in Asia" a 27. godina p.n.e.? E?

  3. rimljani vs persijanci :O
    jebo mater kolko to nije normalno :D

  4. Mda, negde si u pravu... A i gledanje ovakvog audiovizuelnog blaženstva je odlično za samopouzdanje :)

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.