Prijava
 1.    

  Vitamin C

  Ono što poseduje svako povrće, voće, hrana, voda, sunčevi zraci, sve... Na pitanje koje vitamine neka hrana poseduje ili bilo šta drugo, vitamin C je jedini odgovor u nas školovane Srbe, jer ostali vitamini su manje bitni kolko jedan vitamin C.

 2.    

  Vitamin C

  Najzastupljeniji vitamin na slavama.

  PrasenCe, PivCe, VinCe, SarmiCe, KobasiCe...

 3.    

  vitamin c

  Jedini vitamin koji Srbi priznaju. Iako su svi drugi vitamini (A, B, D, E, PP) postojani na visokim temperaturama, ništa im se to ne računa. Tako, svaki prosečan Srbin tvrdi da vitamina ima isključivo u svežem voću i povrću. Zbog nekog čudnog razloga, povrće se tu manje računa, a od voća - samo agrumi.
  Iako je zaštitna funkcija vitamina C krajnje diskutabilna, i nikad potvrđena (postoje samo neke indicije) Srbi ga shvataju kao lek. Tako se kod nazeba podrazumeva da treba pojesti bar kilo limuna.

 4.    

  Vitamin C

  To je novac. Stari dobri zlatnik ima slične fizičke osobine kao i tableta poznatog vitamina, te je vitamin C pored svojih vitaminskih svojstava i novčano moćan, jer ako imate zdravlje imate i pare. Znate, zdravlje je pola bogatstva. Dakle, jedite pomorandže i limunove i imaćete puno vitamina C, a samim tim ćete biti i uspešni u vašem poslu i imaćete novac.
  Znači, vitamin C je novac. Može se kupiti u svakoj apoteci uz malo vitamina C.

  Kakav ti je novi dečko?
  -Ima puno vitamina C!