Prijava
   

Vitruvijanski čovjek

Kad po snijegu izvedeš psa na uzici u jednoj ruci i dijete na sankama u drugoj.

Komentari

prvo sam guglao, pa sam dao plus.

Ideja za defku dobra.
Uh, ne spominji mi džukelare. Ježim se od istih. A primera po familiji miliJon. I svi mi zameraju da "ne volim životinje". Uvek pomislim: jedite govna, ne podnosim da mi po odeći (ili po šakama) ostavljaju svoje izlučevine ili dlake. Osobito sam gadljiva na dah životinja, da ne kažem smrad iz usta i tela. I to nema veze sa mojim osećanjima prema životinjama.
I uvek se pitam, kakva je to ljubav prema životinji kada živi na 7.spratu, navežbava svoju bešiku i creva na sve veći kapacitet (da se tako izrazim) i od mesojeda prinudno evoluira do granulojeda?!
Ljubimac je postao nešto što se poseduje i pokazuje. Predmet obožavanja i sredstvo za manipulaciju. Svaka čast veterinarima kad uspeju da im uvale parfeme za pse, toalet papire i mitišljave vlažne maramice, specijalne nalepnice za prikrivanje čmara i sl.
Ove detalje čujem od moje drugarice, veterinarke koja lepo živi od tudjeg ludila.
Aha, gore spomenuta familija mi je napomenula da njihove pse moram da poštujem. OK, toplo se zahvalih na tom brložnom gostoprimstvu i danuh dušom, I oni, pretpostavljam.
No, jednom su hteli da navrate sa dva psa. Može, psi na terasu, a vi izvolite. Okrenuše se.
Vitruvijski čovečuljak, ko bi rekao da će dobiti ovoliki komentar. Grande digresija.

Majovice, moras da pazis da te ne iznapadaju oni sto se lizu sa kerovima i sto bi ubili covjeka koji ubije zivotinju i sl. Teska su vremena.

Bože Instiktivni, taman posla da lanem na tu temu. Šaram ovako po Vuki. Da dam duši svojoj malko oduška na tu temu.
Dok su bila mala, moja deca kad baš hoće nešto da mi napakoste, onda me stresiraju sa pričama o nabavci šarpeja nagužvanog, mopsa premudrog i sl.

Naročito su opasni ovi što na Vukajliji daju sebi nadimke po rasama pasa.

Da li ti, jebeni degeneriku, umeš da napišeš išta što bi bilo dopadljivo jednom običnom čoveku kao takvom, sa svim njegovim vrlinama i manama? Definitivno nemaš šampionski potencijal. Rest my case.

Imao sam jednu djevojku koja me je tako proganjala. Kad popizdi vrijeđala je, psovala, pa se kajala i tak to. Tako da me dosta podsjećas na ljutitu djevojku. Njen razlog za nervozu sam znao, ali ti si bratac skurjanio opasno. Nadam se da samo meni ovako pises jer ti ja opraštam sve. Saberi se.

Evo ti zadatak da se malo koncentrišeš na igre igrice. Definiši pojam skurjaniti.