Prijava
   

Vladavina bez totalitarnog rezima

Da li to postoji u srbiji. Ceo zivot nas forsiraju. Polako nam usadjuju u mozak neke stvari koje njima odgovaraju. Totalitarizam se polako razvija cistom manipulacijom i propagandom. Pogledajte svet oko sebe. Da li ovde stvarno nema totalitarizma.

Odete kod doktora jer morate nesto da snimite. a oni vam kazu da ne radi skener i da morate da odete za kragujevac da snimite to. Pa onda placate put iz Kraljeva za kragujevac da vam snime to nesto i platite za snimak nekih 600 din ili koliko je vec. A kod vas u gradu primaju na snimanje nekog ko je dosao iz nekg drugog grada i snimaju mu sve sto treba. zar to nije cisto manipulisanje ljudima i pokusaj da nam nametnu neke svoje rezime i da nas oslepe kako bi ih pratili. mi sluzimo ovom rezimu samo kao ovce koje oni uvek mogu da sisaju. moramo da se izborimo za pravdu i za sebe da nas ne bi ugnjetavali.

Komentari

U ovoj zemlji ti je vlat nasledna ....... nesmem da ti pricam uapsili bi me..+

Znam. Svi su jedan nalik drugom. Gledaju kako da dodju na vlast pa onda gledaju sebe. Kazu kraj je vladavini totalitarizma i komunizma krece demokratija. A kako ja vidim ovo je sve isto samo su drugacije upakovali i drugacije prodaju da bi mi lakse prihvatili.

Bez totalitarizma bi propalo skoro 200 godine flawless avangarde.
Ne bi bilo ni Kafke, ni Crnjanskog, ni Majakovskog, Bulgakova, nikoga, nikoga...

Без комерцијале нема андерграунда. Али слажем се с твојом дефиницијом. +