Prijava
   

Vladimir Petrović Pižon

Trener Srpske fudbalske reprezentacije i čovek sa "personalitijem". Toliko su ga svi poštovali kao igrača da ga do te mere pljuju u sadašnjosti. Kvalitetan tim poput Estonije je preokrenuo rezultat i to u sred Beograda. 1:3 ! Al' dobro i to može da se istoleriše. Ono što ipak ne može je njegov seljački kez. Nabaci ga svaki put kad se zbuni u sred rečenice . Na svakoj konferenciji za štampu tuc-muc govor, novinari puni pitanja al' ne žele da ih postave jer ne bi bili zadovoljni odgovorom.

Poraz od Estonije:
Pa dobro, nije nam bilo ni veče a i sudija je malo kumovao, nije nam dao da igramo.

Pred meč sa Izraelom:
Izraelska reprezentacija je jedna vrlo ambiciozna reprezentacija koja igra, igra pred svojom publikom kad igra pred svojom publikom (?) ona se ponaša kao da ima dvanaestog igrača i imaju bodrenje celo vreme utakmice.
Neće biti za nikoga popusta , svi oni koji su budu dobili šanse moraju da pokažu zašto su došli, nažalost taj koj ne bude pokazao, nažalost neće biti pozivan sledeći put.

Nakon saopštenja da se Lazović i Luković povlače iz reprezentacije:
Pa meni je iskreno žao što je to Danko rekao, mislim da će on to i da porekne jel ipak je mlad i treba da , ne treba sada tako brzo, ishitreno da govori o tim stvarima jel on ima tek 27,28 godina tako da ja verujem da će se on vratiti u reprezentaciju. Sa Dankom i Lukovićem nisam lično razgovarao jel mislim da selektor mora da ima jedan svoj personaliti gde on, koga pozove, taj treba da se vrati.

Komentari

Kad se pljuje Pizon....prvo dam plus,pa citam.I nisam se prevario zbog toga!