Voce iz PM

big_daddy_WW 2011-05-20 01:00:06 +0000

To je voce i povrce koje ima moci daleko vece od onoga sta mi imamo dostupno na trzistu. Uglavnom dolazi sa Barbadosa, kajmanskih Ostrva, Bangarama ili nekih cetvrtih zabiti koje ni Columbo ne bi trazio.
Kako kaze lekar ili apotekar u reklami, samo jedna takva vocka ima vise vitamina nego 100 kg jabuka, naranci i limuna zajedno. Lece sve zive bolesti, a organizam cine toliko jakim da mu ni atomska bomba ne moze nista.
Za divno cudo, tog voca skoro pa nema kupiti u prodavnicama, nego se ono na trzistu pojavljuje u vidu tableta ili nekih drugih farmaceutskih govana.

Naucnik u reklami:
"Detetu je potrebno 50 mg vitamina C dnevno. Za to treba pojesti 2 KG jabuka, 4 narance ili 3 limuna.
ILI... SAMO JEDNU ACEROLU, TRESNJU SA BARBADOSA."

0
46 : 8

Omiljeno za [1]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.