Prijava
 1.    

  Vodič

  Osoba koju platite da vam za jedan dan pokaže što više od nekog lepog grada. U praksi i nije baš tako.

  Ko želi da bude vodič?! Svi smo mi imali iluzije da su svi oni kao Mister No a u stvari su to samo ljudi koji nisu znali šta drugo da rade. Nemaš školu, nemaš nikakve kvalitete ali si šarmantan i pun harizme. Eto nečega! Pričaš 200 na sat pa eto prilike da iskoristiš jedini dar koji imaš. I naravno, putovaćeš na razna mesta, za šta ćeš još dobijati pare i možda odvališ koju turistkinju.

  Vole da se zajebavaju sa putnicima, ovo-ono, super su oni, jebeš obilazak grada koji si platio Boga oca, tu je on da ti kaže kako je Muja jebo Fatu umesto da ti ispriča sve o Petrovaradinskoj tvrđavi.

  Na kraju ti uzmu poslednji dinar iz džepa u nekom kretenskom restoranu ili u nekoj glupoj prodavnici suvenira gde ćeš kupiti privezak za brata od tetke, majicu za kuma, šarenu protecu za babu itd.

  Dobar dan, dame i gospodo. Moje ime je Svetozar Bukvić i ja ću biti vaš vodič danas. Krstaranje obalom Beograda traje 3 sata, a ja ću vam sve vreme govoriti na šta da obratite pažu.
  Ono što tamo vidite je Ratno ostrvo. Tamo živi puno retkih primeraka ptica i...sad sam se baš setio. Jednom smo moj ortak i ja išli tamo gliserom i jebali neke Ruskinje. A da znate kakve su bile! Pička im je kao SSSR! ...i prošli smo Ratno ostrvo.
  Ovde vidimo Beogradsku tvrđavu. Veći deo je sazidao despot Stefan Lazarević. Beograd je prvi put postao prestonica 1402. Lep pogled ima i na restoranu na tvrđavi koji je otvorio moj brat od stričeve tetke, Krešimir. To je restoran internacionalne kuhinje gde možete dobiti sve od italijanske pice i američkog hamburgera do domaćeg pasulja. Nije skupo, pogotovu za restoran takvog kapaciteta.
  I to bi bilo sve za danas. Drago nam je što ste izabrali baš našu agenciju i dođite nam opet. Hvala.