Prijava
   

Vojnička dilema

''Velikodušna'' ponuda nadređenog upućena mladoj vojničini kao znak ''zahvalnosti'' za dobro odrađen posao. Bilo da je detaljno očišćen park od napadalog lišća ili snega (Sizifove muke u kombinaciji sa Tantalovim, jer oba ta govneta konstantno padaju i na najmanjem povetarcu kljucajući vam jetru dok čistite), ili ste bili najbolji na najnebulaznijem poligonu kog možete da zamislite, ili ste pak imali oko tetrebovo na noćnom gađanju svetlećim mecima (što je inače najkulja stvar u vojsci, naravno, posle bacanja bombe!).

- Vojniče Vučkoviću! Odlično si (dobrovoljno, hehe...) očistio koroziju na onim ruskim posleratnim haubicama!
- Hvala gospodine!
- Dobre sam volje danas! E da ne pričate po celoj kasarni kako je onaj Mirča bezdušni pijanac i da voli da podjebava vojnike, moš da biraš - oćeš čin razvodnika (goli kurac na biciklu sa obavezom više) ili nagradno odsustvo od pet dana (dgra, pičke, alkohol, buksne!)?
- (Džisas Krajst, ser, aj dont nou) NAGRADNO, GOSPODINE!!!! (Da vam spelujem?)

Komentari

А не, грешиш. Са чином разводника имаш 120 динџи већу плату (тј имао си), што му дође скоро 2 пива у кантини =)

што му дође скоро 2 пива у кантини =)

hahaha!
To pivo što mu istekao rok trajanja pre godinu dana i jače! Neka hvala, ja ću da odem do grada sa Drinom original u džepu:))

Их зар је битно дал' је изветрело ил' не, никад нисам био пробирач. =)
Уосталом, зато и дају говно-вакцину.

Sjajno!Sto ja nisam imao takve staresine...Kopao sam 5km mekog pojasa i dobio nagradu da bucdem pomocnik dezurnog cete:)