Prijava
   

Vokabular pristojnosti

Vanvremenski metod koji se koristi da bi izgledao kulturnije nego što ćeš ikada moći da budeš i dodao dramatičnost priči. Odlikuje se konstantnim persiranjem i iritantnom uštogljenošću. Kombinacija sa košuljom sa džemperom i vidno lažnim osmehom je dobrodošla.
Kod mlađih ljudi izaziva želju za fizičkim nasiljem nad tobom, a starijima deluješ prefinjeno jer u tvom rečniku ne postoje psovke. (To je zato što oni nemaju predstavu šta sve konstruiše ličnost).

Uobičajen govor: "Idem na koncert sa ribom."
Pristojni govor: "Ovog momenta, moja lepša polovina i ja ćemo se zaputiti u lokalnu halu gde gostuje naš omiljeni muzičar Dejan Cukić, koji će izvoditi svoje velike hitove pred velikim brojem obožavalaca."

Uobičajen govor: "Koji si ti indijanac."
Pristojni govor: "Gospodine, smatram da Vaše ponašanje nije u skladu sa ljudskim i moralnim načelima našeg društva, te ću Vas stoga zamoliti da napustite objekat pod čijim se krovom trenutno nalazimo."

Definicija je napisana za takmičenje Tvoja definicija zvuči poznato

Komentari

Daaaa. to bi bilo to. Valsinarba je zaista teško kopirati, jer postoji rizik da čovek sam sebe zadavi, ali ovo je sasvim dovoljno blizu da se prepoznaje. Imaš i par odličnih minijatura.

Jebiga, ja tek sad vidim koliko u celini bezveze zvuči, ali stvarno ne mogu bolje od ovoga. Gde baš Vlasuljara da ubace za takmičenje koj moj...

Štaš, tebi Valinarb meni Krešimir, a slutim da su oba dupli od istog autora :)

Да поновим свој коментар са једне друге дефиниције.

Nusmi na sve ove što idu od reda do reda i prepravljaju autorove rečenice. To mi sranje. Jebote, smislite nešto što bi moglo da bude njegova definicija, ne da preradite nešto što jeste njegova definicija.

A jebiga Reme, ti bar znaš da je rok u toku lololo