Vokabular pristojnosti

sijalica 2015-01-14 03:13:06 +0000

Vanvremenski metod koji se koristi da bi izgledao kulturnije nego što ćeš ikada moći da budeš i dodao dramatičnost priči. Odlikuje se konstantnim persiranjem i iritantnom uštogljenošću. Kombinacija sa košuljom sa džemperom i vidno lažnim osmehom je dobrodošla.
Kod mlađih ljudi izaziva želju za fizičkim nasiljem nad tobom, a starijima deluješ prefinjeno jer u tvom rečniku ne postoje psovke. (To je zato što oni nemaju predstavu šta sve konstruiše ličnost).

Uobičajen govor: "Idem na koncert sa ribom."
Pristojni govor: "Ovog momenta, moja lepša polovina i ja ćemo se zaputiti u lokalnu halu gde gostuje naš omiljeni muzičar Dejan Cukić, koji će izvoditi svoje velike hitove pred velikim brojem obožavalaca."

Uobičajen govor: "Koji si ti indijanac."
Pristojni govor: "Gospodine, smatram da Vaše ponašanje nije u skladu sa ljudskim i moralnim načelima našeg društva, te ću Vas stoga zamoliti da napustite objekat pod čijim se krovom trenutno nalazimo."

Definicija je napisana za takmičenje Tvoja definicija zvuči poznato

8
39 : 11
  1. Daaaa. to bi bilo to. Valsinarba je zaista teško kopirati, jer postoji rizik da čovek sam sebe zadavi, ali ovo je sasvim dovoljno blizu da se prepoznaje. Imaš i par odličnih minijatura.

  2. Jebiga, ja tek sad vidim koliko u celini bezveze zvuči, ali stvarno ne mogu bolje od ovoga. Gde baš Vlasuljara da ubace za takmičenje koj moj...

  3. Štaš, tebi Valinarb meni Krešimir, a slutim da su oba dupli od istog autora :)

  4. Да поновим свој коментар са једне друге дефиниције.

    Nusmi na sve ove što idu od reda do reda i prepravljaju autorove rečenice. To mi sranje. Jebote, smislite nešto što bi moglo da bude njegova definicija, ne da preradite nešto što jeste njegova definicija.

  5. A jebiga Reme, ti bar znaš da je rok u toku lololo

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.