Volja građana

Granjka 2014-05-03 21:28:32 +0000

Научна фантастика у служби Републичког завода за статистику, дежурних душебрижника и политичких проститутки. У реалност - воља да се фекално обради мотка и разјури банда из круга двојке у круг села из којих су побегли и на која су давно заборавили; потом воља да се снизи цена гаса, `леба и јавног превоза, да се отвори макар једна јавна кућа, да се грађанима омогући да живе мало боље од керова, а потом и да се уведе један канал са домаћим порнићима, јер не знају сви грађани енглески и немачки (иако за радњу није важан превод, ипак је здравије за сексуално васпитање омладине и нешто старијих грађана који воле да преузму ствар у своје руке, када се чује нека домаћа прича типа - ћу те патошем, сад ћу те истресем к`о прашњав тепих, оћеш да ти покажем будалу, сад ћеш да видиш како шурим, вечерас ће ти мајстор наштелује паљење и промени анласер ако треба итд).

3
12 : 1
  1. Џаба што је одлична кад је, судећи по оцјенама, просјечан вукајлијаш не разумије, и заобилази у широком луку... Паметне дефиниције ријетко ко чита, а још рјеђе воли.

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.