Prijava
   

Vopsa šufla, a ja ko neki tuljan

Jedan od aspekata izlaska sa referentnom hipsterkom modernog kova, koja loče duplo više od tebe, što sa sobom povlači još devijacija i osobenosti...

Najpre si je brzopleto, zbog ko zna koje pogrešne procene pitao da izađete, zaboravljajući da već u startu, kad spaziš da se skockala u roze starke i kariranu šulju, odigraš na proliv kartu i eskiviraš tim veštim džokerom u najavi propali dejt.

Ženski lambrsekšual. Vrsta koja se poslednjih godina omasovila, a glavna odlika im je - ženstvenosti bez. Bolje ti je da sa njom sediš čvrsto se držeći za stolicu, jer svakog momenta može da te zvekne muški, pesnajom u rame, dok se uporedo grohotom smeje na svaki tvoj skeč, nakon čega kao Žan Klod van Dam palčevima briše nozdrve dok su joj ruke u gardu.

Širi se dok hoda, a širi i noge dok sedi na barskoj stolici. Uvek za nijansu više od tebe, kao da je ona ta koja ima muda. Nije feministkinja, nije ni lezbača, već samo želi, bez obzira na krajnje motive druženja s tobom, da ti bude veći ortak nego što su ti to najbolji ortaci i fura taj stav od crnog rajfa sa kosturskim vuglama, do "All stars" znaka na tikama (koje su inače, zbog boje, njen poslednji podsetnik da je ipak žensko).

I da se vratimo na početak - pritom pije pivo. Mnogo piva. I to više ne pije Tuborg (osim pred fajront, umesto žvake) kao svaka nekad normalna žena koja tu i tamo poželi da se zapije sa muškima, da ne bude otuđena dok gledaju Premijer ligu, već je evoluirala na neki muški vops s punijim ukusom. Ušiće te po količini popijenog, učiniti da se osećaš loše i potčinjeno dok ona zubima otvara četrnaestu flašu za to veče, dok si ti s napijanjem odavno završio.

Povratka nema, biće ih sve više, a proklet bio momenat kad su veliki marketinški magovi rešili da redizajniraju dobru, staru, trenjem istrošenu zidarku i svetu ponude fensi pivske flajke kako bi žene navukli na ovaj nekada muški napitak i tako napravili čitav problem.

- A šta, ti još piješ prvo? Hahahaha! Er si dobro?

SK 2016

Komentari

kao Žan Klod van Dam palčevima briše nozdrve

лол, тачно замишљам ту сцену, ахахах

I da se vratimo na početak - pritom pije pivo

Ово је до јаја, бтњ.

Кул дефка, ето виш да си могао и без да тражите још:Р

A mora malo kritike, zar ne? :)

Jbt, gledam ti i Ciklon kacite ove naslove u kombinaciji sa SK16 oznakom, pa sam pomislio da ste prolupali. :D Vidim sad na forumu o cemu se radi, zato se ja i nisam 'teo takmiciti. xd

Ako je već takmičenje u slengu i te munje, ne znam da li si, Profe, treb'o da zadaš ovakvu temu za ovo kolo.

Vopsa šufla, a ja ko neki tuljan

...i Cikijeva definicija, nikakve veze sa slengom. Naravno, ovo nema veze sa dotičnim autorima koji su sjajno napisali svoje definicije.

+++

Реп је јебени граунд зиро за сленг, морала је мала почаст у то име, а и аутори мало да се одморе од аутентичности и промене стил. Ово јесте такмичење у сленгу али никако не сме остати једнодимензионално, јер се тражи и умешност у писању, обзиром да је то једини медиј којим је тренутно изражавамо.

А да се прича (или репује, свеједно) покидао бих наравно - ја. Да се не лажемо:)

Полуфинале и Финале резервисани су поново за сленговање али у готивној форми, да не одајем сада:)

Веома лепо..+++

Brate pokido si realno...tacno sam napravio sliku ove zenske u glavi dok sam citao B-) + veliki

Ženske sve više piju pivo. Kad god izađem izblamiram se sa kapućinom ili nesom, a ženske pored sve cepaju pivo iz litarskih krigli. Pa jebemumiša.... +

Па што пијеш та говна? Мислиш да организам џабе тражи пиће за пићем?