Prijava
 1.    

  vozači tramvaja i trolejbusa

  Iako deluju opuštenije, mogu se smatrati isfrustriranijim likovima u odnosu na vozače autobusa zato što im je posao manje kreativan. Kreativnost se ograničava:
  a) tramvaj - gas, kočnica, otvaranje i zatvaranje vrata i tek ponekad skretanje.
  b) trolejbus - gas, kočnica, kvačilo, vrata, limitirano skretanje i redovno smaranje sa nameštanjem trole koja redovno padne na Slaviji ili Terazijama.

  Beograd, 3 sata popodne, radni dan, gužva. Na Slaviji se pokvario tramvaj, koji je ispred sebe napravio kolonu od 5 drugih tramvaja, od kojih dva ne dozvoljavaju trolejbusu da prođe. U celoj frci trolejbusu se otkači troča pošto je pokušao previše da ode u levo, tako da se i on ispreči svima. Vidno nervozan, vozač autobusa "harmonikaš" nakon desetominutnog probijanja kroz novonastalu gužvu prolazi pored vozača trolejbusa i obraća mu se sa: "Jebo ti pas mater šontavu! Vidi kakvo si sranje napravio!" A zatim iskusno prolazi pored kordona tramvaja, mrko gleda smorene i bespomoćne upravljače istima kako čekaju da se ovaj prvi servisira. U tom prilazi pokvarenom i uputi mu kolegijalni pozdrav rukom, dok u sebi misli: "Jebote tramvaj konju glupi, kad nisi u stanju ni to sranje da voziš gore-dole."