Prijava
 1.    

  Vratiti se u obdanište

  Savršen svet u kojem drugi brinu o tebi, menjaju ti pelene, kupuju igračke, hrane te, gledaš crtaće po ceo dan, vataš lepe tete za dupe i ne dobijaš šamar jer si im, prosto, sladak!

  Elem, radi se o čežnji, uglavnom starijih osoba, da se vrate u period bezbrižnosti i svetu mašte. Želja naravno podvrgnuta današnjim problemima i uopšte celokupnim sistemom koji nas sustiže.

  Iole poznato, da je vraćanje vremena u nazad neizvodljivo, mnogi su došli na ideju da se koriste crnom magiom iliti vlaškim vradžbinama, kako bi tu želju ispunili.

  Dakle,.. ako želite da uradite isto, u slučaju neželjenih reakcija na magiju, posavetujte se sa lekarom ili lokalnom vračarom, iliti još prostije: „Ne bavite se crnom magijom“!

  - Je l' bre Petroviću. Što si nam ti snužden ceo dan?
  - Jebe me život profesore. Ne mogu ja više ovako, stalno neki porezi, problemi, svađe... Prepun sam obaveza i želim da se vratim u pelene, da malo drugi brinu o meni...
  - Mani se ćorava posla! I moj stari je to reko pre mesec dana pa se stvarno vratio u pelene.
  - I, kako je uspeo...?
  - Otiš'o kod lude Vere - vračare, bacala mu neke čini, iii...
  - Iiii..?
  - Došlo do kontraindikacija!
  - Pa je l' se vratio u pelene il' nije!
  - Jeste! Sad sere sve češće i to nekontrolisano, oduzet u levu stranu, hrani se na slamčicu, a i dalje ima šeset i pet godina. Jebeš ti tu rabotu, moj Petroviću!