Prijava
   

Vratiti se u obdanište

Savršen svet u kojem drugi brinu o tebi, menjaju ti pelene, kupuju igračke, hrane te, gledaš crtaće po ceo dan, vataš lepe tete za dupe i ne dobijaš šamar jer si im, prosto, sladak!

Elem, radi se o čežnji, uglavnom starijih osoba, da se vrate u period bezbrižnosti i svetu mašte. Želja naravno podvrgnuta današnjim problemima i uopšte celokupnim sistemom koji nas sustiže.

Iole poznato, da je vraćanje vremena u nazad neizvodljivo, mnogi su došli na ideju da se koriste crnom magiom iliti vlaškim vradžbinama, kako bi tu želju ispunili.

Dakle,.. ako želite da uradite isto, u slučaju neželjenih reakcija na magiju, posavetujte se sa lekarom ili lokalnom vračarom, iliti još prostije: „Ne bavite se crnom magijom“!

- Je l' bre Petroviću. Što si nam ti snužden ceo dan?
- Jebe me život profesore. Ne mogu ja više ovako, stalno neki porezi, problemi, svađe... Prepun sam obaveza i želim da se vratim u pelene, da malo drugi brinu o meni...
- Mani se ćorava posla! I moj stari je to reko pre mesec dana pa se stvarno vratio u pelene.
- I, kako je uspeo...?
- Otiš'o kod lude Vere - vračare, bacala mu neke čini, iii...
- Iiii..?
- Došlo do kontraindikacija!
- Pa je l' se vratio u pelene il' nije!
- Jeste! Sad sere sve češće i to nekontrolisano, oduzet u levu stranu, hrani se na slamčicu, a i dalje ima šeset i pet godina. Jebeš ti tu rabotu, moj Petroviću!

Komentari

Nikad nisam bio u obdaništu :)

А јеси л' био у пеленама? :)

Iha, koliko sam ih nasr'o :)

Ja nemam nikada taj trip, jer sam nešto u fazonu da sam imao totalno gotivno detinjstvo, ekstra mi je bilo i u školi, do jaja sam se proveo posle toga i jednostavno ništa bolje ne bi uradio ni da se vrnem. Odlično ovako +

od kolevke pa do groba, najlepše je doba u kolev(k,c)i
+++