Vreme fiksnih telefona

samoostro 2009-02-12 21:19:43 +0000

E to su bila vremena....bilo je losih strana ali i dobrih.
Losa strana je sto si poziv morao da cekas ....pa,dovoljno je reci cekas kod kuce.
Dobra strana je sto je docekan poziv obecavao....ako je dogovoreno vreme i mesto...u 99% slucajeva je tako i bilo...
Danas mobilni telefon omuogacava da vas doticni sa kojim se nalazite redovno ispali.
Da li ce kasniti,promeniti lokaciju ili nece ni doci...vise nije ni bitno-on je svoje obavio -JAVIO VAM JE ?!

3
29 : 3
  1. ruža 2 €, mobilni 200 €, ispaliti curu(do dvadesete)-neprocenjivo (samo u tim godinama)-Tako je bilo i kad nije bilo Master Carda kod nas...+(222€)

  2. А увек сам се питао како су маме и тате реаговале кад им неко смара ћерку на фиксни. Мада, макар су знали с ким им је ћерка у контакту. Сад је дошло време да уопште не познајеш децу и с ким се чују и дописују преко нета и мобилних.

  3. Nije mi samo jasno kako sam stigla svuda, čula se sa svima, vesti su putovale istom brzinom...Najbolje od svega je što su i ~laku noć~ i ~volim te~ bili UŽIVO, a ne putem sms-a...:)+

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.