Prijava
   

Vreme je za bebe

Jadan, čemeran i patetičan pokušaj vlasti da se, putem medijskog nacionalnog servisa, oživi kampanja povećanja nataliteta i "dirljivim" scenama odrpanih roditelja koji žive u šupi kao neki podstanari, utiče na svest naroda u tom smeru.
Povećanje nataliteta jeste jedno od suštinskih pitanja vezano za egzistenciju našeg naroda, ali je ipak veoma teško odlučiti se za treće, da ne spominjem četvrto dete, ukoliko roditelji nemaju elementarne uslove za takav korak, čemu ipak najviše doprinosi finansijska stabilnost i zdrava međuljuska atmosfera.
Tako se naša vlast, umesto redovnim mesečnim finansijskim bonusima i zakonskim uslovljavanjem firmi o brizi prema majkama sa više od dva deteta, odlučila da putem televizijske patetike potpomogne narod u moralnom smislu, i da ih podstakne na razmišljanje, tipa: "Jaaaaao, vidi ih... ako oni mogu, pa vala i mi možemo. Radosave, napravi mi odma' petorke...".
Ustvari se u redakciju javljaju očajnici kojima i sto evra, koliko im ovi verovatno i daju za učešće u emisiji, znači kao kiša beduinima.
Pomenuh li već, koliko je to jadno, čemerno i patetično...?

- "Daj pare narodu, stoko tajkunsko-političarska. Ja vam prvi obećavam četvorke..."

Komentari

šta bre treće?da svako ima bar po 2 deteta to bi bilo idealno al mnogi ne žele nijedno dete,ne zato što neće nego zato što objektivno nemaju ni za sebe.

Svaka ti je na mestu...
Izomiljavah iz 101 razloga!!

Mnogo glupa emisija. +

To je malko glupo. Oni u Vosi sto imaju se ne kote. A ovi dole...pa svi znamo za izreku "sto juznije, to tuznije". Njih i ne mozes da krivis.

ne znam samo ko su ovi sto daju -

a ona muzika iz spice je katastrofalna.