Prijava
   

Vrhunac šabanluka

Kada lik obuče svoju roze majicu "za grad", u kojoj se oseća i izgleda kao debil, kaiš sa prevelikom kopčom koja u sebi ima znam $ od cirkona, zatim iritantno uske farmerke sa sve belim cipelicama neobičnog oblika.
Vrhunac je njegov osećaj bitnosti, bez obzira na to što će mu se većina likova i devojaka smejati.

Komentari

u bosni ih je manje, ali sabani se javljaju u obliku "onih sto su sisli" sa planina u opancima i pletenim prslucima u sred jula.

Pa ti u opancima i prslucima barem znaju zasto to nose, da im smeta ne bi to radili, a ovi se oblace kao bozicne jelke a da ni sami ne znaju zasto... Verovatno je to neko tako rekao da treba :)

HAhahahahaha... odlično. Samo nastavi ovako žestoko.

xA XA XA Bravo Artemida Bravo sjajna definicija istix

Ovde vizuelna dopuna nije ni potrebna. Totalno si mi dočarala. Zaista izazivaju gađenje...

Naravno auto parkira ISPRED lokala koji posecuje, a picku u dusi ne depilira, vec brije, sto se moze primetiti po dlakama koje su se "izvukle",ako ga iko i zagleda uopste. Obavezna je i "pederusa", kao i sampanjac sa sve prskalicama (da bi ceo klub video da majstor pije zgnjeceno grozdje) koji ,izmedju ostalog, odredjuje njegovu klasnu pripadnost , ali i hedonisticku narav ovog primerka ;)

sto je najgore,uskoro nece imati ko da mu se smeje,jer,ta garderoba koju nosi postaje potpuno prihvatljiva...I muskarcima i zenama.

+++++++