Vrijedna djevojka

deathlander 2011-10-31 11:58:10 +0000

Ona studira medicinu, ona sve daje u roku, ona ima sve desetke, ona je urbana, ona je in, ona nije propustila nijedan dernek u gradu, ona nije propustila nijedan muzički festival od Ljubljane do Istambula. Iako se prosječnoj osobi pri normalnoj konverzaciji s dotičnom ne bi učinilo da imaju posla s osobom pored koje i Ajnštajn izgleda kao poluretardirani rođak iz provincije, njeni rezultati to dokazuju. Jer ni Ajnštajn ne bi mogao čitavo ljeto provesti u Grčkoj, i onda u Septembru položiti Fiziologiju, Patofiziologiju i Patologiju.

Vrijedna djevojka: "Ćao tata, danas sama pala na kolokviju iz Histologije! A spremala sam se čitavih 15 minuta dok sam čekala da uđem!"
Tata(inače predsjednik upravnog odbora fakulteta i ugledni stranački funkcioner): "Samo ti uči sine i rezultati će doći."

1
9 : 4
  1. ТО, ЋЕРО!!! Смртко, ове две ти уоште несу лоше. Само цепај!

    П.С. Не знам шта је то патофизиологија, али звучи перверзно!

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.