Prijava
   

Vrste Masturbatora

"Improvise, adapt and overcome". To je deviza čuvenih U.S. Marinaca. Nešto slično koriste i Masturbatori, čuvari mira u organizmu. Masturbacija je drevna veština koja se i dan danas upražnjava u velikom broju. Umesto, recimo, karatea ili kung-fua, gde morate platiti čitavo bogatstvo da biste naučili "maj geri", masturbacija se ne plaća. Osim, naravno, ako ne odete u "Picin park" i zatražite handjob. Postoje različite vrste Masturbatora.

Old-Skul Masturbatori

Džedaji modernog doba. Tehniku su usavršili još pre 15-ak godina uz Lokicu na 3k. Njima ni Ruška Jakić ne bi teško pala.

Maratonci Masturbatori

Ko šta radi, oni ga šilje. Iskustvo je na njihovoj strani. Obično oslepe do 40. godine.

Fetiš Masturbatori

Oni masturbiraju po rođendanima, slavama i sličnim proslavama. "Izvinite, je l' mogu u WC?" Da, to je ta šifra. Pazite kako se šetkate, možda su pločice klizave.

Hipohondrični Masturbatori

Od urologa su čuli da je zdravo masturbirati jednom do dva puta nedeljno. Sve preko toga je apsolutno neprihvatljivo. Čak ni... "Hej, narezao sam ti Seve!" ne pomaže. Odgovor "E jebi ga sada, mogu tek u ponedeljak" je neizbežan.

Neiskusni Masturbatori

Oni ga šilje dok gledaju Britney Spears, Madonnu ili Justina Biebera. Žali Bože taj kiseonik i neiskorišćen libido. Impotencija im ne gine.

Masturbatori bez neta

Ti su najgori, pogotovo ako nemaju devojku ili pretplatu na XXX kanale. Više nego išta vole da pozajme neke porniće, ali pazite, ti CD-ovi više nikada neće biti isti. Postaće prljavi. I lepljivi. Fuj. Jednostavno im poklonite.

Inception Masturbatori

Oni ga prangijaju u snu. Možda baš na Leonarda, ko zna. Ukoliko dožive nirvanu, obavezno se probude sa lepljivim gaćama. Ova vrsta obično drži Playboy ili neki drugi stimulativni magazin ispod jastuka i teži ka tome da postane Maratonac.

Komentari

ahahahah skidam kapu za ovu definiciju veliki + :DDD

Inception Masturbatori
Hahhaha +