Prijava
   

vrste pozera

1) Metal pozeri.
Najcheshce devojke. Nose najskuplje martinke za koje su molili roditelje, pentagram oko vrata, stalno su u crnom, slushaju Cradle of Filth i sl. kao i nu metal (Korn, Slipknot). Vidno su depresivni.
2) Fensi pozeri.
Ribe koje nemaju leba da jedu a zele da nose air max i sweet years i da su im roditelji bogati. Najcheshce nose kineski air max, kevinu torbicu iz devedesetih, glupe majice, rusinske sandalice sa shtiklom od 2 cm, tesne pantalone sa pijace od 39 dinara. Kada kazu da slushaju pop misle na Rijanu i sl. kao i na narodnjake.
3)Pank pozeri.
Najcheshce emosi. U zivotu nisu chuli za Šaht a navodno slushaju Exploited. Omiljene grupe su im Paramore, Green Day, Yellowcard, Jimmy eat world, Bullet for my Valentine, Flyleaf i sl. a vole i Avril Lavigne. Na internetu su najchesche - Punk princess.

Komentari

+ za dobrodošlicu...

e, dodaj da emosi slusaju i flyleaf i bullet for my valentine

+

Za Slipknot se ne bih slozio,tj ne smatram da je bend za pozere...

Ok, odnosi se za one što se lože na bubnjara. Ako ti slušaš Slipknot,ne kažem da si pozer.

Itekako čula za Šaht, ne slušam Exploited, kao ni Avril Lavigne, slušam pank sa naših prostora, ali najviše klasični rok, a opet, bend za koji dajem bubreg i druge organe nižeg reda je Green Day. Gde spadam?

To ti najbolje znaš ;)

Jebote koji odgovor. Bravo curo. =)

ja slusam samo Juzni Vetar i zato sam dao minus.

joooooooj pluscina k'o vrata! xD

Za Slipknot se ne slazem...
Mislim da si za fensere u pravu
Ali od kad PUNK pozeri slusaju BFMV? I za Green Day... to ne mora da znaci, Sta, da nisu oni mozda pozeri pa ih i pozeri slusaju? o.O

Ајд љеба вам насушног обришите ову дефиницију, мене полако хвата руменило у образи.