Prijava
   

Vruće

Sinonim za skupo, za sirotinju.

-I kume, kako je u tom Parizu?
-Vruće bogami...

Komentari

A meni je vala vruće i u Srbiji :)

I meni Petre, i meni. Posebno mi je vruće pred Novu Godinu i Božić. :)

A što mi kod zubara tek bilo vruće danas mamu mu jebem, trebaju mu pare za novogodišnje poklone pa mene našo da pljačka!!

Sve nas pljačkaju. :/ Evo, ja svaki put po ispitu moram da uplatim dvesta dinara, bez obzira koji put polažem, stvarno bez veze. Samo pljačkaju. Šta da ti kažem kolega, valjda će biti bolje jednog dana. :)

E, baš to. :)
ju, ju, gde nam je optimizam? Nova Godina, Božić, sad bi čovek trebalo da se raduje... :)

Super, kad se setim da me roditelji za novu godinu ne puštaju nigde sa društvom, nego moram sa njima da idem kod starih prijatelja....a ne smem da pijem pred mojima, tj. ni ne znaju da sam probao već alkohol, ekstra, baš sam se napunio optimizmom sad :)

Ih, ih... Evo, da ti ja kažem, prošle godine sam slavila Novu kod kuće posle mnogo vremena, bilo mi dosta svega, planiram i ove, nisam se davno tako lepo provela, lepo se ispričam sa mojima, akam komp... Sad još kako smo se preselilu u ovu kuću veliku sa dvorištem, založimo peć u kujnici, ja akam bratov komp i Skajrim, brat će ići negde, uvedem mačka Micka bez zuba i pola uha u kuću, posadi mi se u krilo, tata i mama tu nešto čeprkaju oko pečenja... Ma uživancija. Čak sam i više volela Božić jer je porodičan praznik, ono po kafićima uz buku ume da iscrpi nakon nekog vremena. :)

Ma šalim se ja :) Ove godine nažalost neću biti kući za novaka, al da sam tu ne bih išao nigde nego isto sa mojima na vikendici, vatra, pečenje, pas moj debeli....kud ćeš bolje :)