Prijava
   

Vuče teretni vagon

Tromi sportista najčešće fudbaler, najverovatnije naš fudbaler. Potreban mu je hektar da se okrene i još dva dodatna da odradi koju fintu. Međutim uprkos nespretnosti, sporost mu je i dalje glavni atribut.

Ovo poređenje je za stepen jače od vuče prikolicu

Brzinomer:
Nenad Milijaš- kao da vuče prikolicu.
Nikola Žigić - kao da vuče teretni vagon.

Komentari

O fudbalerima samo najgore. Plus :D

Što bre haune, ćerenčemuebem? :)

Zbog toga što mu se pridaje velika pažnja, naročito srpskom fudbalu, ulažu se ogromne pare da bi se pičkopevci manekenisali na zelenoj travi, dok sportisti poput vaterpolista, odbojkaša, atletičara i drugih još manje poznatih sportova bivaju marginalizovani, jer pobogu, mora da se priča o tome gde je Stojković odveo svoju Golmanku!

Apsolutno si u pravu, ali mislim da nisu fudbaleri krivi za to, već oni koji im pridaju toliku pažnju na uštrb pažnje drugim sportovima. Nije npr. Žigić kriv što ljudi mnogo više pričaju i znaju o njemu nego recimo o Filipu Filipoviću. U svakom slučaju nebitno, nećemo da polemišemo sada o tome. + na defku inače. :)

Možda nisu krivi, ali svakako je činjenica da koriste situaciju. Npr. Lola Smiljanić. Da se ne hefta sa estradnjakušama, ne bi se ni znalo za njega.

I na kraju čuveni ćemo morati da nađemo jednog "K'o da vuče soliter" :)))
+++