Prijava
   

Vučiću pederu

Skandiranje navijača koje je postalo viralno još od 2014-e godine sa čuvenim snimkom na Jutjubu.

Reklo bi se da sam Vučić često voli da ponavlja, skandirajući tako i sam u dramskoj, nezreloj ulozi koja mu najviše odgovara — glumeći žrtvu.

Ali, ipak, nije Vučić kriv. On se možda samo pita za par kadrovskih rešenja. Srbija je pod suštinskom i kulturnom okupacijom. To je najgori vid okupacije. Što su nam skinuli sankcije i što nas ne gađaju više “pametnim” bombama znači da smo, tobož, slobodni?

Jedna stvar je ostala ista — oni koji su nas od ropstva branili (tada grabeći dobar novac) sada nas varaju da ropstva nema i glume nekakvu normalnost (morajući da dele novac sa okupatorom).

Komentari

Razrada ne odgovara naslovu

Da ali je lepo spakovao, smisleno mu je sve. Baj d vej, pričo mi ćale, neka baba nateže pivo, u drugoj ruci drži novine, veliki vođa na naslovnoj, nateže pivo pa ljubi vođu sa naslovne...eto vam njihova glasačka ovčica, koja se nastanila svuda i svojom dominacijom (svojom dominantnom glupošću koja je neuništiva - potvrdili KUD Idijoti) bacila one obične, one buntovne pred izumiranje ili promenu staništa. I treba nas jebati, definitivno, smejte se majmuni jedni. Od mene plus.

Па проблем је што људи мисле да кад скину Вучића да ће сви проблеми бити решени. Далеко од тога.

Više mi ti, zajedno sa većinom stanovnika Srbije, glumiš zrtvu.
Pljuni u ruke i biće svega…. Ti ba izgleda nešto za dzabe?