Vučiću pederu

Mae Mae 6 (MNP) BEK 2021-07-29 23:53:22 +0000

Скандирање навијача које је постало вирално још од 2014-е године са чувеним снимком на Јутјубу.

Рекло би се да сам Вучић често воли да понавља, скандирајући тако и сам у драмској, незрелој улози која му највише одговара — глумећи жртву.

Али, ипак, није Вучић крив. Он се можда само пита за пар кадровских решења. Србија је под суштинском и културном окупацијом. То је најгори вид окупације. Што су нам скинули санкције и што нас не гађају више “паметним” бомбама значи да смо, тобож, слободни?

Једна ствар је остала иста — они који су нас од ропства бранили (тада грабећи добар новац) сада нас варају да ропства нема и глуме некакву нормалност (морајући да деле новац са окупатором).

4
30 : 15
  1. Razrada ne odgovara naslovu

  2. Da ali je lepo spakovao, smisleno mu je sve. Baj d vej, pričo mi ćale, neka baba nateže pivo, u drugoj ruci drži novine, veliki vođa na naslovnoj, nateže pivo pa ljubi vođu sa naslovne...eto vam njihova glasačka ovčica, koja se nastanila svuda i svojom dominacijom (svojom dominantnom glupošću koja je neuništiva - potvrdili KUD Idijoti) bacila one obične, one buntovne pred izumiranje ili promenu staništa. I treba nas jebati, definitivno, smejte se majmuni jedni. Od mene plus.

  3. Па проблем је што људи мисле да кад скину Вучића да ће сви проблеми бити решени. Далеко од тога.

  4. Više mi ti, zajedno sa većinom stanovnika Srbije, glumiš zrtvu.
    Pljuni u ruke i biće svega…. Ti ba izgleda nešto za dzabe?

Omiljeno za [1]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.