Prijava
   

Vujaklija

Jefitna kopija, plagijat Vukajlije,njena izvrnuta verzija.

Komentari

####¥¥¥¥£₩₩₩₩££££¥

}èÓ▀♂»,9|Enä

&@^( /₩¥€} ◆◇□○

Ovo što rekoše ovi iznad mene. Odlična defka, biće dobar autor jednom od tebe. Jedva čekam sledeću, samo nastavi ovako.

&@^( /₩¥€} ◆◇□○

▬ █ █ ▬

J@ #€ 《#@₩ p/$@][¡

δεν μ αρεσει

$@#@#@, p/$@j p¤ $/£¤][/₩j¡

עסן דרעק מיר זענען די טשאַמפּיאָנס

не спамујте овако добру дефку.
Добра ти је ова.

₩€ $€£/ K£|€.

не спамујте овако добру дефку. не спамујте овако добру дефку. не спамујте овако добру дефку. не спамујте овако добру дефку. не спамујте овако добру дефку. не спамујте овако добру дефку. не спамујте овако добру дефку. не спамујте овако добру дефку. не спамујте овако добру дефку. не спамујте овако добру дефку. не спамујте овако добру дефку. не спамујте овако добру дефку. не спамујте овако добру дефку. не спамујте овако добру дефку. не спамујте овако добру дефку. не спамујте овако добру дефку. не спамујте овако добру дефку. не спамујте овако добру дефку. не спамујте овако добру дефку. не спамујте овако добру дефку. не спамујте овако добру дефку. не спамујте овако добру дефку. не спамујте овако добру дефку. не спамујте овако добру дефку. не спамујте овако добру дефку. не спамујте овако добру дефку. не спамујте овако добру дефку.

€▼¤ j@ ₩€c) ▼/$€.

"Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… “Je l’ ti puši ćale?”, “Je l’ mogu u WC?”, “Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici.

Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči."

bravo momče, prstani da dišeš

bravo momče, prstani da dišeš

ahahahahahahh

Pozdravi ejpril o nil kada vidis je puno

bravo momče, prstani da dišeš

dobio sam upalu trbušnih mišića

定义是狗屎...