Prijava
   

Vuk dlaku menja, ali ćud nikako

Simbol istrajnosti-ćud ostaje stabilna “za primer”, ma kako čudno to bilo.

Fudbaleri Partizana promenili trenera, promenili TV mrežu koja ih pokriva, rezultati-isti.
(napisao partizanovac)

Komentari

Nema tu promene dok ih Lotar Mateus ne stisne...+

Pa će opet neku da oženi...daj da nađemo neku "trajnu i stabilnu" da čovek može da se skoncentriše na posao---;)))

Цццц...Колико плусева на рачун вољеног тима!
Озбиљно мислим да Матеус сада не би имао ни приближно добре резултате као први пут. Уосталом нигде није поновио успех као тренер. Треба пустити Стевановића, који је ем "Партизаново дете", ем један од перспективнијих младих тренера, да води тим на дуже стазе. Нажалост, навијачи први никада немају стрпљења, пример Пешић прошле године.

Ljubav (kritička) prema klubu daje rezultate...;))
Jurenje klupskih rezultata i menjanje trenera je luksuz koji sebi dopuštaju najmoćniji i najbogatiji, gde se promenama juri još neki profit, a ne samo plasman u nekom takmičenju, a i tamo se naravno ne postižu uvek zadati ciljevi i ta glad za lovom ih tera na menadžerske promene-mi smo tu još amateri i palimo se ko mala deca, a naročito navijači...Mogao je i Jokan da ostane , ili da su ga pomerili još pre početka, ali klupska politika mi liči na nešto "od danas do sutra" kad prodadoše još jedno dete-eto miriše Mateus izdaleka...;(

@iskusni i reservoir
Moje skromno mišljenje je da vrlo dobar primer za to u skorije vreme bila i smena Saše Jankovića u Zvezdi pre koju godinu. Može se reći da je Zvezdino dete, nije izgubio nijednu tekmu u polusezoni, Zvezda imala koliko-toliko lepršav fudbal, čini mi se da je imao i podršku, ili bar simpatiju, i velikog broja Zvezdaša, i šta ti isti amateri urade... Dovedu raspalog Zemana.
+ za definiciju

(napisao zvezdaš) :)))

Mislim da je i smena Muslina bila isto to/samo drugo pakovanje...:(
*napisao posmatrac

Njega je malo zajebao onaj sukob sa Pjanovićem, stavljali su se ljudi malo na jednu, malo na drugu stranu...svakako najbolji trener Zvezde u poslednjih X godina.