Prijava
   

Vukajlija čeka Ekrema

Srbija čeka Vojvodu da je spase od strano-plaćeničkih uticaja i proširi njene granice, na istoku do Kuala Lumpura i na zapadu do Barselone, kako je Gospod Bog i zapovedio da srbsko-nebeski narod i treba dima državu, a Vukajlija čeka Ekrema Jevrića Gospodu.
Da pojasnim, ne čekamo njega, već izlazak njegovog iskoraka u sedmu umetnost na drage nam porno sajtove interneta. Čeka se dan kada će to remek delo moderne umetnosti da osvane na nekom ikshamsteru, iksvideu ili nekom random džiztjubu. Jerbo svaki pravi vukajlijaš mora da odgleda taj nićifor, mora da obrne igricu interneta, jer ni jedno kopanje po dip vebu, 4čenu, efaktu ili lolitasitiju ne može da dobaci nivo gadosti i ogavnosti na koji je trve vukajlijaš bogatim obitavanjem na mreži navikao. Stoga, čeka se Ekrem da nas sve razbudi i pokrene, da vrati iskru poleta i veru u internete, želju za besciljnim istraživanjem nepotrebnih stvari dok u pozadini cepa njanj ket ili dve ajkule, da krenemo u internet pobede, da objasnimo tastaturama svoje čvrste i nadasve ispravne stavove i pobedimo u mnogim raspravkama o dužini polnog organa, za pobedu, za internet, za Ekrema!!!1

Da me neko pita šta sada da gledam, šiptara kako jebe nešto što nije magare ili Hobita dvoiku dva meseca pre premijere, ne bih se dvaput razmišljao.

Komentari

kategorija:bizarre

Ne znam šta sam upravo pročitao...

Ja tvrdim da je ovo definicija godine, svaka ti čast pacove !!!