Vukajlija čeka Ekrema

дебели пацов 2013-10-24 13:24:08 +0000

Србија чека Војводу да је спасе од страно-плаћеничких утицаја и прошири њене границе, на истоку до Куала Лумпура и на западу до Барселоне, како је Господ Бог и заповедио да србско-небески народ и треба дима државу, а Вукајлија чека Екрема Јеврића Господу.
Да појасним, не чекамо њега, већ излазак његовог искорака у седму уметност на драге нам порно сајтове интернета. Чека се дан када ће то ремек дело модерне уметности да осване на неком иксхамстеру, иксвидеу или неком рандом џизтјубу. Јербо сваки прави вукајлијаш мора да одгледа тај нићифор, мора да обрне игрицу интернета, јер ни једно копање по дип вебу, 4чену, ефакту или лолитаситију не може да добаци ниво гадости и огавности на који је трве вукајлијаш богатим обитавањем на мрежи навикао. Стога, чека се Екрем да нас све разбуди и покрене, да врати искру полета и веру у интернете, жељу за бесциљним истраживањем непотребних ствари док у позадини цепа њањ кет или две ајкуле, да кренемо у интернет победе, да објаснимо тастатурама своје чврсте и надасве исправне ставове и победимо у многим расправкама о дужини полног органа, за победу, за интернет, за Екрема!!!1

Да ме неко пита шта сада да гледам, шиптара како јебе нешто што није магаре или Хобита двоику два месеца пре премијере, не бих се двапут размишљао.

3
20 : 14
  1. kategorija:bizarre

  2. Ne znam šta sam upravo pročitao...

  3. Ja tvrdim da je ovo definicija godine, svaka ti čast pacove !!!

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.