Prijava
   

Vukajlijaši buntovnici

Članovi na Vukajliji koji povremeno postave poster ili definiciju koja se protivi svim trenutnim pravilima i mišljenjima koja vladaju sajtom u trenutku postavljanja. Najčešće imaju neobičan stil, neretko su duhovite i razbijaju ustaljene forme definisanja i pravljenja postera. Izluđuju sve one koji smatraju da Vukajlija treba da ima pravilnik o tome šta se i kako definiše, koji pojmovi jesu prihvatljivi i da svaka definicija ima pažljivo određen uvod, razradu i zaključak. Zbog njih Vukajlija nije postala dosadna verzija Urbanog rečnika, niti mesto gde se leče frustracije, Jer budimo realni, retko ko uopšte dolazi na sajt da sazna kako su se današnja deca samoiskvarila ili trenutni rezultat neke utakmice.

Čisto da se zna, ne misli se na morone lišene talenta i stila koji pišu definicije protiv moderatora i kritičara jer isti (moderatori i kritičari) ne shvataju koliko su ti autori u stvari "genijalni".

Komentari

Ја баш увек дођем да видим како су се деца искварила и да чујем резултате текме. А ова дефка није ни бунтовничка, нити поштује правилник, мало ми смрде фрустрације, тако да, оно, нусми.

Dao + mada sam se umorio od citanja...:)

Ja bih bas voleo da das primer ko su ti autori , ime sine ,crno na belo...

Рече ли ти то да су модератори генијални? Мислим, не бих да процењујем њихову генијалност, само је то некако... лиз-гуз

ma ne, nego da autori ne vide takozvanu genijalnost neshvaćenih autora...

tj da moderatori ne vide takozvanu genijalnost neshvaćenih autora..čoveče kako mi se spava...

Bez sedam-osam sati sna bagovaces kao PC-486 :)

e, tek sad sam izvalio komentar, spavao sam :D