Vukajlijina škola trolovanja

(M)oćni Zevs 2013-05-17 00:40:36 +0000

Nema dalje. Ko preživi dril i izuči zanat na ovom sajtu, makar samo gledajući i učeći od drugih stiče spremnost za kvalitetno trolovanje na svim mogućim mestima, po gotovo onim gde se okuplja masa "intelektualaca" raspravljajući o veoma dubokim i za život suvislim pitanjima.
Hvala svim autorima i hvala vukajliji što postoji. Mislim da bih imao zaista hendikep i u društvenim odnosima(što se tiče trolovanja) u stvarnom životu, da nikad nisam kročio ovde.

Napisah ovu defku sa bolom u kurcu(indukovanog nesanicom) po pitanju potencijalnog izazivanja transfera blama... Jednostavno mi tako došlo i molim moderatore da je ne brišu, to je moja iskrena zahvalnost svima pa i njima.

5
35 : 18
  1. mene je javio mnogo zajebavao
    +

  2. Mene nije mislim niko puno... Ali ja sam dugo pre nego što sam napravio nalog čitao defke i komentare neke, pa sam uspeo da pohvatam priču, nisu me mogli lako :D

  3. Dobar skor za sada, odnos 2:1 za +.

  4. u rl je lakse trolovati,al ne ceni se toliko ko ovde :)
    uglavnom se ljudi ubedace i zgroze kad ih se istroluje

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.