Prijava
   

windows-telefoni

Tamo gde je Microsoft podbacio u operativnim sistemima za PC racunare,popravio je u operativnim sistemima za pocket PC uredjaje i napravio,trenutno,najmocniju plathormu u svetu mobilnih telefona.Dobro,nisu Windows uredjaji bas za svakoga,ali verujem da bi svako ,kada bi se malo privikao na njih,bacio svoje Nokije i ostale "pametne" uredjaje ,koji nisu ni prici pocket PC-ju.Rad sa njima je pravo uzivanje,gomile korisnih funcija,potpuna kontrola uredjaja,potpuna prilagodljivost pomocu "Shel"-ova i jako malo bagova.Zaboravite na gasenje programa zbog manjka RAM-a,zato sto Windows bolje upravlja sa memorijom nego simbijan.

Da se ne lazemo,sto se estetike tice,Nokije su ,mozda, najlepse na svetu,ali sto se tice upotrebljivosti,daleko su ispod uredjaja sa Windowsima!

Komentari

Potpis! O tome ti ja pričam! ;) Mada, Android mi se mnogo svidja... Vidjecemo sta ce M. napraviti sa WiMo 7... Kad bude ;)

Android je super,ali nista ne vredi bez interneta,posto za ,gotovo ,svaki servis koristi net.U drzavama ,kao sto je nasa,wireless nije toliko rasiren,tako da smo osudjeni na gprs,3g...,a to kosta,bato!Zato je WinMo,bolji..zato sto radi ono sto mu zadas u tone i tone softvera i to ne smrdljivod .kao kod simbiana,vec veoma upotrebljivog!