Prijava
   

yumetal

Internet forum gde se fanovi metal muzike okupljaju da objavljuju informacije (3% vremena), razmenjuju mišljenja (2% vremena), međusobno se pljuju, prozivaju i flejmuju (95% vremena) i zgubidane (100% vremena). Članovi foruma dele se na tri vrste:

1) iskreni metalci
2) neiskreni metalci
3) Teša Tešanović

Međutim, postoji velika disproporcija u broju članova koji pripadaju prvoj grupi i broju članova koji misle da pripadaju prvoj grupi. Otud je i granica između prve dve grupe neretko nejasna i teško ju je odrediti. Problem je dodatno proširen činjenicom da dobar broj članova druge grupe ne samo da smatra da pripada prvoj grupi, nego i sve ostale smatra članovima druge grupe, bilo da oni pripadaju prvoj ili drugoj grupi (problem u logici poznat pod imenom Princov čvor).

Opšta karakteristika foruma jeste da su članovi posvećeniji nego što je to slučaj sa drugim internet forumima. Posvećenost članova treba shvatiti dvojako:

1) Većina redovnih članova je online na prelazu iz 31. decembra u 1. januar.
2) Većina članova nije umočila mesecima, a neki i godinama.

Komentari

A dvoje su se tako i smuvali XD

Ne, ti ljudi nisu normalni, kad vam ja kazem, pogotovo to njihovo pljuvanje-uglavnom su ti koji pljuju ovi iz druge grupe, jer nije 3p da bilo koga napusavas zbog muzike koju slusa (makar to bio i GP), a pogotovo ne o vrstama "metala"! Msm 'ebe se meni da li neko slusa Kebu, pa da zbog toga ne pricam sa njim, a kamoli da mu kazem:"Aj odjebi, ti ne volis Maiden, a slusas HammerFall!" ili tako nesto... :S Ma sve su to no lifer-ski fake moroni koji ne znaju sta ce sa sobom! :( I svi se prave najpametniji i naj-muzicari, njihov idol je najbolji, ostali ne valjaju, ovaj ne zna da svira ako ga ja ne volim itd... :/ Msm sve je to stvar ukusa (pomalo i (ne)zdravog razuma), ali dobro, po tome se ne moze oceniti osoba, tako da to nije razlog za prozivanje i samim tim ispadaju moroni! Pff... :|

Mada, 'ajde necu da preterujem, zaboravih da kazem i da ima super ljudi! :)

A koja je fora sa gorepomenutim Tešom?

Čovek je epitom nemogućnosti klasifikacije. Veruj mi. Ne bi svako okačio sliku svog kurca na forum.

moja slika moja dika
ima 17,5 tvrdu karu
boze hvala na tom daru

A ja sam u prvoj 100% ;)

Форум се састоји из:
100% - тешки дегенерици.

(мислим на оне који активно постују тамо)

Елем, има неки лик с форума, оргијао с неком клинком (такође с тог форума) по неком гробљу у једном банатском селу, скидали крстове и окретали их наопачке. Још су се и сликали по гробовима, па поставили слике на форум. Кроз пар дана, изашле слике у новинама. Клинку хтели да линчују у том селу, а лик се извукао и опрао руке, боли га курац, из Београда је.
У сваком случају - тежак облик дегенерисаности. Е, такви су тамо корисницима идоли.

Ево, овако се занимају Јуметалци:
http://www.naslovi.net/2009-10-29/alo/crna-zurka-na-groblju/1384047

:)

Tako i treba da se zanimaju :DDD

Kakav crni "EMO pokret" majku im boljsevistiku!!!!!!

CRKO FORUM...
KLASA...