Prijava
   

Za bubreg u loju i oba plućna krila

Bit tajkuna.
Cilj. Uspjeh.
Para na paru i opet paru na paru a kad legne para više nije fukara.
Jer tajkun je čovjek koji se neće odreći svog malog krstarenja jahticom po Jadranu ali hoće tvoje plate od 250 evra. Tajkun je radio nemilosrdno, on se mučio u životu. Tolike oponente je sahranio, toliko ortaka zajebao i sad je red da uživa. Da vozi svog džipa, da ima svog advokata u tom istom džipu dvadeset i četiri sata dnevno na raspolaganju. Da ga blajhana vušapla gladi po jajetu dok lađa plovi ulicama sa više rupa nego mozak prosječnog birača.
Da gleda ostatak čovječanstva s visokih strmina i poruči ti pogledom da se ne zajebavaš s njim. Da sebi kupi nove dijelove koje mijenja u renomiranim zdravstvenim ustanovama gdje sobe imaju plafon dva kreveta a i plafon koji ne prokišnjava kao u državnim bolnicama.
Da bude voljen otac iako sa djecom nije prozborio više od tri vezane rečenice. Da može sinu obezbijediti dovoljno koke, da mu kupi malu bembaru u kojoj će s drugarima naletjeti na jednu od tih rupa pri brzini od 180 kilometara na sat.
Da može platiti i patrijarhu da obavi sahranu.

Komentari

Маестрална дефка, метеора072!

Ajde jos jednu defku nemoj da se zadrzavas na djavoljem broju ..

Немој, овако се суперишка.

Evo, napisala sam 667 i odoh. Stvarno šejtanova rabota.

Opa, vrhunski napisano ++

definitivno omiljena+++

Mojne tako aurorex, zajeban je posao tajkuna, ja to ne bi mogao sve i da mi nude... treba da budeš posebna sorta za to: rešetke na prozorima, sigurnosne kamere, ogromna pseta, noćni čuvari i dnevne gorile...Ne moš to slobodno ulicom da hoda, večito se plaši da će mu neka sirotinja koju je ojadio doći glave, ili neki drugi mafijozo kako god.

Сјајно! +++
Иначе, ја ћу да будем такав кад порастем. Битно је да ми деца имају најбоље наркотике!
Па каже:
"Зато им потомци весело живе, не раде ништа а имају све, чисти кокаин и руке од свиле, и туђе гладне године."