Prijava
   

Zafrkanti

Predstavnici početnog stadijuma humora i smešnosti, koji su izčezli u davnoj praistoriji osim pojedinih zakržljalih jedinki koje su nekako preživele oštricu evolucije skrivajući se po pećinama i gudurama. Međ življem se zafrkanti lako razaznaju po neprirodnom grohotu i groktanju na buđave viceve iz Kurira, a pri izvlačenje stolice u punim kafićima često padaju i u trans. U novčanicima obično drže Đošinu sliku iz mlađih dana, i to preko kevine u mrežastom delu tako da ih buljave oke bogoca humora inspirišu svakodnevno. Često priproste i naivne duše, imaju potrebu da uveseljavaju sve u okolini.

-Joj brate da znaš šta sam Igoru uradio! Ode do vecea na informatici a ja sa njegovog profila objavim: "Ja sam gej i tovarenje u guzu mi nije strano!".
-Koa si ti kraljina! Ahaha, grok, grok, a jesi ga zafrkno, jebalo kevu!
-Grok, grok, jebalo kevu! Koi izraz brate, moram zapamtit pa da zafrkavam kasirke u Maksiju, baš sam kreno po Kurir, izdaju konpilaciju fora Izmeta Fazlinovića!
-Ahahaha, grok, Izmeta! Kapiram! Jesi kraljina...

Komentari

Naslov da bude "Zafrkanti", a da počneš telo sa "Pedstavnici početnog evolutivnog stadijuma humora..." ili tako nešto, možda bi izbegao minus već u startu. Ovako već naslov i sam početak definicije veze nemaju jedno s drugim, iako kasnije ima poneki dobar momenat pa bi možda bio plus, mada je generalno definicija više proseravanje na silu.

A što ti mene mrziš? :'((((((((

Loše si zaključio.

Ti mene prezireš, ja to osećam :(
Il me toliko voliš da se trudiš da dosegnem taj poslednji stepenik do savršenstva :)
Bez kenjanja sad, draže mi je kritika nego da ni nikog nema da komentariše. A nzm što misliš da je proseravanje, stvarno sam video ljude koji se smeju vicevima otprehrista, koji ni tad nisu bili smešni, i imaju debilno shvatanje humora koje me iritira pa sam ovo napisao zbog toga

A stvarno Agi, što zišmr čoeka?

Ne govorim o primeru. On je čak na mestu.

Evo ti plus. Ja bih ti inace dao minus pa racunaj da ti je plus od Agilnog a minus od mene.

Au, šta je sve nagomilano ovde...i ne slažem se da su zafrkanti koje opisuješ

izčezli u davnoj praistoriji osim pojedinih zakržljalih jedinki koje su nekako preživele oštricu evolucije skrivajući se...

čak su, nažalost u većini.

I to što Natnat kaže. Učinio bi definiciju oštrijom samo da si napisao rečenicu da su takvi danas u većini, a polovinu tela obrisao.

Vidim da si izmenio naslov i početak, eto ti taman taj Paninarov plus, računaj da je moj.

Pola sata sam pokušavala da uđem na sajt i kad sam ušla naletim na tvoji definiciju. Odma roknem plus od čiste sreće. A sad idem da pročitam.

Nakotilo se to u međuvremenu. Za sve koji me vole <3

Umom selu ih nema puno, srećom. Al možda deluje da su većuna jer su prisutninu medijima, pa ću prepraviti defku malo kasnije.
Jedan :* za sve koji me volu, moje kuce srca za vas, a posebno za mlađanu pionirku

Podbacio si ovde i to si podbacio za medalju. Jedan fin, stari izraz ("zafrkant") si izjednačio sa uživaocima Kurira i sličnih blicoidnih baljezgarija. ŠEJM on ju, klingklingkling, ŠEJM, ŠEJM, ŠEJM, klingklingkling!

Pa jbg, ja iz iskustva zafrkante vidim kao debilčiće kojima su dečiji fazoni smešni. Jesi ikad video nekog duhovitog i pomislio: "Kako se dobro zafrkava ovaj lik!". Nekako mi sve iz defke leži u vezi zafrkanata.