Prijava
   

Zahvalan

Iliti grateful. Otkad je društvenih mreža koje koriste selebritiji i oni koji se silno trude da to budu, stvorio se prostor za širenje novih iritantnih mantri i doskočica, spremnih da u punom sjaju naslede jarku želju misica za mirom u svetu, čuvanje biblije u klonji gigantskih vila i sličnih jes-ti-kršten običaja, koji imaju za cilj da istaknu veličinu i poštenje ovih ljudi, koji se skrivaju iza par miliona na računu. Dakle, u novije vreme svi su zahvalni. I što bogatiji sve zahvalniji dabome. A čuj, zahvalni. Taman kad pomisliš da ne može gore od "srećan vikend" i mah mah sa Maldiva, dok se sirotinja kupa u znoju i biva jebana, uglavnom u mozak, jbg. Zahvalni za šta god da objave - dete u pozlaćenim pelenama, smuti od brokolija ili fensi doručak na terasi u Majamiju, podeliće to sa svojom publikom uz isticanje velike zahvalnosti srca svoga mehkoga.

- Mmm so grateful za ove tri lepotice koje imam. Toliko sam dugo čekao na vas. Mmm, bombice moje lepe. Udri Muhamede, zapali ih, hnjooo.

Komentari

Dobar kambek, zahvalan sam :P

mislio sam da je musko pisalo ovo

Haha često mi to kažu :D

Jbt, Profe, da li si ga i ti pozdravio, ahahaha. Ja rešio još jednom da pročitam definiciju, pa ostavio komentar, nisam ni video tvoj komentar, pa da se ogradim od prepisivanja. Pozdrvio sam ga spontano i bez podsticaja.

Nedostaju ljudi koji se oglase kad daju minus.

Hahahah ma matori, kad se Riha pojavi, odmah mu svi salutiramo, šta je tu čudno:)

A nedostaju, nedostaju....to svakako.

Риха Дисидент

Espreso minus

Haha solidna forica