Prijava
   

zajebano sredstvo za zastitu automobila

Dobro došli.Predstavljamo vam najbolje sredstvo za zaštitu automobila.Ja sam prof. dr. nenadjebivi dekica (za prijatelje klošar ispred marketa.Pokupise me neki ludaci da snimam nešto)i predstaviću vam najbolje sredstvo za zaštitu automobila na svetu po najnovijoj tehnologiji(očigledno da je reklama iz devedesetih, ako ne i iz osamdesetih).Ukoliko imate problema sa pticjim izmetom,insektima, meteoritima, radioaktivnim kisama ili ako ne mozete da isprzite ručak na haubi - tu je rešenje.Svim vašim problemima je došao kraj, jer tu je zajebano sredstvo za zaštitu automobila.Dobija se složenom sintezom atoma plutonijuma i izotopa kriptonita.Sada ću vam demonstrirati kako ono deluje(demonstracija je upotreba svih mogućih konvencionalnih i nuklearnih oružja na premazan auto,pola statista izginulo,ali dekica ne jebe živu silu)I vidite još stoji kao nov.Ni mala ogrebotina nije napravljena.Savršeno!Treba mi sada jedan gledalac iz publike(javlja se neki jadnik).Da nemas mozda kilo ćevapa,kilo kobaja, kilo i po belog i ako slučajno imaš ćumur kod sebe?"Imam evo baš reko možda mi zatreba za snimanje".Znao sam da imaš.Sad ćemo da napravimo roštilj na haubi.Živeli i prijatno!

Vrhunac gluposti :
"I evo nas na auto otpadu(deponiji) uživo sa nepremazanim autom da vidimo kolika mu je cena. Evo ga ekspert za automobile( neki uradjeni narkos,treba mu za gudru,snimao bi i nićpor sa dva crnca za kintu, a kamoli ovo) koji će nam reći koja je cena ovog automobila.
"Ovo ništa ne valja, bacite ga na otpad gde mu je i mesto"
A sada smo na drugom auto otpadu(ista deponija)auto smo premazali zajebanim sredstvom,evo ga sa nama ekspert( neki šarklo beskućnik,našli ga tu isto kao i prvog)da nam kaže cenu.
"Odlično stanje!Za ovaj auto možete izvući gomilu novca"

Nadam se i iskreno verujem da samo u Americi stvara pozitivan i željeni efekat.

Komentari

reklama je inace nemackog porekla.:)da znas!:>

dude, thats so funny. Crko sam od smeha. Sto je najbolje to je jos i istinito :D

Dobija se složenom sintezom atoma plutonijuma i izotopa kriptonita.Sada ću vam demonstrirati kako ono deluje(demonstracija je upotreba svih mogućih konvencionalnih i nuklearnih oružja na premazan auto,pola statista izginulo,ali dekica ne jebe živu silu)I vidite još stoji kao nov.Ni mala ogrebotina nije napravljena.Savršeno!Treba mi sada jedan gledalac iz publike(javlja se neki jadnik).Da nemas mozda kilo ćevapa,kilo kobaja, kilo i po belog i ako slučajno imaš ćumur kod sebe?"Imam evo baš reko možda mi zatreba za snimanje".Znao sam da imaš.Sad ćemo da napravimo roštilj na haubi

Amerika ili Nemačka,ciljna grupa ima iste osobine...

Veliki + od mene. Moje reakcije=Smeh,Suze si mi krenule(radosnice),pena na usta,zelena pena na usta i ostale otvore na glavi,nesvestica,koma,smrt...

hahaha dexter nadam se da je klinička smrt u pitanju

Odlična +++ lepo me nasmeja