Prijava
   

Zajednicko spremanje matematike

Ovde mislim na spremanje matematike u kucnoj varijanti i to za neki ispit, kontrolni ili sta vec.
Naime, poznato je, svima nama, koji smo nekad radili zadatke, da se velika efikasnost postize prilikom rada u paru, a efikasnosti ne smetaju nikakvi spoljasnji uticaji. Jer ipak to je matematika, nema sta tu da se buba, samo se uhodate u zadatke i milina.
Zbog te osobine matematike da ne zauzima leksicku memoriju, mnogi rade zadatke uz muziku, koja jos i pojacava efekte, a uopste ne smeta prilikom rada.
Ipak, ovo zajednicko spremanje se uvek pretvori u :"Daj da cujemo jos ovu pesmu", "Aj da vidis ovo na Vukajliji", "Ma ipak, ovo nece da bude", "Ma ipak, mi za ovo da napravimo puskice"...
A ako je u pitanju grupa sa ucesnicima razlicitog pola, ko zna u sta sve moze ovo da se pretvori.

Ipak:" Nije matematika, da se od nje bojimo, vec je matematika, poljupce da brojimo".

(Jebena pesma koja se svakog 31 avgusta na raduju okrene 5567445747 puta, zajedno sa "Sutra, sine, polazis u skolu" il kako vec.)

Komentari

Ne bih baš rekao da samo treba da se uhoda, pošto ni to nije lako. Ja sam pre za društvene nauke(prava, hehe), tako da nisam ovo napisao jer sam subjektivan.
PS. Jel si se ti popičkao skoro sa tipom koji sebe naziva BOG?

@bukajlija
i ja sam za drustvene, al matematika mi vraca nostalgiju iz srednje, a i na fax-u sam imo neku matematiku, p aje bas ovako bilo.

A u vezi, Boga...nisam, sto?
Imao sam neke nesuglasice s njim oko jedne moje definicije, al smo to izgladili i resili. Nemam protiv coveka nista.

Ja siroma, imao sam tri matematike na fax!!!
+