Prijava
   

Zalepiti

Majstorija dostupna samo nekolicini vrsnih tehničara, u fudbalskom svetu poznatiji kao desetka, koji sa takvom gracioznošću i lakoćom prihvataju loptu da pomisliš da na kopački, grudima, opanku, trepavici, ili čime god ovi doktori mogu da je prime, imaju loktajt super bond lepak ja i dalje visim.
Ovom svojom svojevrsnom umetnošću dotični za trenutak gledaoce preseli u Boljšoj teatar na izvedbu "Krcka Oraščića", a potom ih vrati nazad na stadion.

-E, jel si gledao sinoć El Klasiko?
-Jesam, što?
-Si video ono kad je Iniesta primio loptu?
-Uuu da. Koji ludak jebote! Zalepi je čovek za nogu, nisam mogao da verijem.
-A posle toga Ozil isto grudima kad je primio. Koji majstori...
------------------------------------------------------------------------
-E brate da si video juče igrali fudbal na adi i pošalje mi Fića dugu i ja kraj aut linije trčim i znaš kako sam je zalepio, ne možeš da veruješ.
-Šta kenjaš majmune? Ti si obično drvo. Primaš loptu ko saučešće, i ti ćeš da je zalepiš!
-Ma ne loptu. Neka likuša tu pored vozila rolere kad sam joj puko majgeri u glavu, izuo sam je.

Komentari

Kralj slenga vaskolikog +++

Plus, ali baš ovako da se koristi, ne znam. Znam za "zalepila mu se lopta", "lepi mu se lopta", "kao da ima lepak na nozi", ovo kako je u naslovu se ne uklapa ni u jedan od pomenutih izraza.

Ne znači da sam u pravu, samo nisam čuo ovako.

govno defka, rekla kazala pričica.

Moj trener se hvalio kako pimpuje dve lopte istovremeno, a za sebe je govorio da ima lepak u patici.

Defka zanimljiva rekreativcima a takve prezirem. Glupa masa sa podvezom ispod kolena.

Rekoh, ne sporim da postoji, eto i primera, vidim da ih ima još (čak) dva-tri zabeležena u istoriji Internet novinarstva, ali izraz nikada neću upotrebiti baš na taj način.

Zalepiti loptu u mom rečniku znači da sam je zalepio iz sve snage, ali je to možda zato što sam od onih koji imaju jači prijem nego šut, pa nemam te finese kao prekaljeni virtuozi poput tebe, hehe.

Dođi na VOS sutra, ne zajebavaj se ovuda.

Da ali vidiš npr ja kad gleda s ortacima fudbal uvek kažemo kad neko primi tako loptu "U matori si video kako je zalepio" tako da valjda zavisi ko kako govori, a čuo sam i od komentatora da tako govore, nebitno. Na fudbal ću verovatno doći ali da branim.

Ok, turam te na spisak.

Samo Dejanče pazi se.
Čuo sam da ko prvi put dođe na fucu bude nagužen lololo

E pa dobro je pošto ne dolazim prvi put, tako da se ti pazi ako budeš dolazio lololo

Kako ce Dejance jednog dana da dodje na vos i puca Agilniju u glavu. Nije sala kad se nekome poseres po definiciji. To su strasne stvari.

Ја кад сам био први пут нисам био нагужен.

ahahhahahhahahahhah. Neću dilane samo ću suptilno da mu uklizam sa dve noge :)

Sad ćeš Krle ništa se ne sekiraj :D

Mijat iz vremena kada je igrao u Valensiji...lepila mu se lopta kao da ima super lepak na sppoljnoj strani kopački, :+D

E, a napucao sam ja Dejančeta poslednji put, čak sam hvatao neki polu-volej. Jbt, em mu serem po defkama, em ga spucavam u glavu, a on još uvek hoće da dođe, pa čak i samo da brani. Dejanče ljudina, a ja govno.

Evo vidite rezervoar čovek zna šta znači zalepiti loptu jer je fudbalski majstor i odah pomisli na prijem, a Agilni neznalica odma pomislio kako je opaučio loptu 10 metara pored gola. ahahhahahhaha

Ne braniš u mojoj ekipi. Pozz.

I da, Dog je rekao "zalepila mu se lopta", a ne "zalepio je loptu".

Još bolje nećeš dati nijedan gol. Pozz.

Ne rekao je lepila, lepla kao lepak.

http://vukajlija.com/lopta-mu-se-lepi-za-nogu/576350
Na ovakvo nešto aludira Agilares, majstor igre na petoparcu.

Ali ne mora samo za nogu majstor je zalepi gde god hoćeš

možda u košarci XAXA

Ipak, Mekses, iako defanzivac, dokazao je da se trening sa Ibrahimovićem svakako isplati. On je predivno "zalepio" loptu na grudi i namestio je na udarac, što bi se reklo "za udžbenike", dok je skamenjeni golman Anderlehta Proto ispratio samo let lopte. Francuz je posle utakmice i Milanovog prolaska u nokaut fazu Lige šampiona skromno rekao da je njegov bivši saigrač postigao lepši pogodak.

Pun internet primera, koristi se više zalepio. Agilni nisi u pravu.

Jok, ne koristi se više. Ne teraj me da tražim linkove drugačijih primera kojih ima, pa evo, prema prvim rezultatima pretrage preko 100.000, a "zalepio loptu" ukupno 296 puta, od čega je 40% isti tekst, drugih 40% sportovi koji nisu fudbal, pa onda ovaj ostatak možda i bude dvadesetak tekstova gde neki lik koristi izraz na isti način kao i tvoje društvo.

U redu je, koristi se izraz, ostavio sam u startu prostora da možda u tom pogledu nisam u pravu, ali da se koristi više od varijante "zalepila mu se", no way, Jose!

Ne znam šta se generalno više koristi, ja više koristim zalepio, ali nije ni bitno šta se više koristi. Bitno je da se izraz "zalepio" koristi.