Prijava
   

Zamena teza

To je kada Partizan i Zvezda,optuze Brankicu Stankovic i B92 ,da sire lazi o njima i njihovim navijacima i da ono sto su objavili i pored dokaza,nije istina!Sad su ih optuzili da zele da im oteraju sponzore i da ih upropaste...
Najbolje bi bilo kad niko ne bi cackao to osinje gnezdo i pustio ih da rade sta hoce,samo zato sto su oni Partizan i Zvezda!!!

...poznato je da su ta dva kluba rasadnik dobrih i postenih ljudi,koji sa sportom imaju veze ,samo kad uplacuju tiket u kladionici.Njihovi navijaci su fini momci,koji se ne biju i ne prave sranja svaki put posle utakmice.

Komentari

jeste da ne volim b92, ali ne volim ni nasilje i mrznju... +

I mene B92 nervira po mnogim tackama,ali je cinjenica da se bave onim temema o kojima se niko drugi u Srbiji ne usudjuje da govori.Tema navijaca ,koja je trenutno aktuelna,nije nova je su oni problem vec dvadeset godina,ali niko se dosada nije usudio da ispita ko su ti ljudi,koji sebe nazivaju vodjama navijaca i organizuju tuce i nerede!

Могло је и боље, али сам дао плус, јер се слажем у потпуности.
Ја бих још додао: "Не, Партизанови и Звездини навијачи свакако нису оно радили, што је приказано у "Инсајдеру". Бранкица шири лажи, и пошто је на б92, бави се антисрпском политиком, а они су једини (прави) Срби. А зна се - Срби су виша раса и све остале "расе" - шиптаре, друге клубове, гејеве, хрвате...не знам ти ја кога већ - треба истребити. И то ватром и бакљама. Сатерати у ветрењачу кукама и мотикама и ер-макс патикама и запалити ветрењачу. Они су прави Срби, који умиру за часни крст као мученици (на стадиону), тако што убијају бога у првој особи до њих. Али те особе су заслужиле, јер навијају за други клуб, па нису прави Срби. А Бранкица из "Инсајдера" је прљава курва која се бави антисрпском политиком. Амин".
:)

Дадох + просто због чињенице да ми јако сметају и да ми иду на к навијачи о којима си написао реч, две...Иначе сам се двоумио, јер је Б52, овај Б92 прљава курва (и још мноооого горе од тога) о којој је Јелена Тихи Убица причао (с' тим што се ја ту не зајебавам)

Минус као кућа, јер је сама твоја дефиницја замена теза, а и због тога што си кап у мору људи који прича нешто о чему нема благе везе. Председник УО те ТВ куће је званично затражио да се спонзори повуку из спорта јер ето нека маса људи прозива неку новинарку да је проститутка, а градоначелник Београда (и свих његових грађана) прети да ће ОН затворити хале уколико се настави вређање. Штета што се нису тако оглашавали кад су исте и још горе увределе трпели Душко Вујошевић, Светислав Пешић, Милан Гуровић (који су много више дали отаџбини од ове ТВ куће), као и када је градом дефиловао крст на коме је писало Жарко Зечевић. Има ту мали милион примера (линчовање Милановића, паљење Народне Скупштине, давања признања Делијама за допринос у 5. октобру, сатанизовање свега што има у себи назив српско......) који су показали нечију лицемерност. А када је неко или нешт доказано као негативно (легитимно, нажалост не и легално) онда све што долази одатле треба узети са резервом.

Иначе сам за то да свако одговара за своја дела, а не за селективну правду, против сам хулигана и силеџијства, али ако је највећи проблем државе и друштва то шта се пева на некој утакмици ионако нам јадног спорта онда смо у великом проблему.