Prijava
   

Zašto mi je kompjuter užasno spor?

Sama pomisao na ovo pitanje me iznervira, a čuo sam takva i još gora milion puta i osedeo. Pa jebem mu mater, zar pri svakoj instalaciji moraš dodatno instalirati i sedamdeset šest ipo raznih govana koji ti ovi podturaju? Nekst, nekst, dalje, nekst. Da li želite da pojedete govno? Jes. Nekst. Sistem ofrlje.
Isto tako ćeš se i oženiti, odgajati decu. Neko će se naći pametan i reći: ali mene ti kompjuteri uopšte ne zanimaju... Pa šta se onda koji kurac žališ što je spor?!

Otišo čovek u šumu i bilo hladno, brrrr. Pade mu na pamet da založi vatru. Skupi on drva i krene da kreše svojom nevinim upaljačem.
Ubrzo posle toga je umro, nije uspeo zapaliti vatru pa se smrzao. Nije obratio pažnju da je skupio blatnjava i mokra drva, četiri mrtve veverice, kofu s peskom, jedanaest puževa golaća, diplomat automat za zatvaranje vrata, koricu hleba i dve tegle majoneza. Jebo mu ja mater!

A zašto ti je komp spor? Zbog da jedeš govna!

Komentari

Jednom sam napsovana zbog toga....
Bilo je dovoljno.

Pricao mi kolega kako je dosao da nemesti komp kod nekog a ono 20 tulbarova u browseru. Opis problema je bio "nesto mi se smanji ekran kad hocu na net".

Kako sam danas ispizdeo. Kaže mi koleginica nije dobar windows ne može da se instalira kamera. Ja reko nije ti do windowsa već drajvera. Kaže ona, bože kakav sam kompjuter kupila, garant su mi uvalili nešto.

U Ž A S
nije komp za svakoga

Slažem se, ali postoje i izuzeci kojima je spor i bez ovih primera.