Prijava
   

Zategnuta k'o praćka

Izraz za jednu od onih, mrskih nam riba, koja ima bolje definisane bicepse i tricepse nego većina nas, takozvanih mužjaka. To je ona treba sa konjskim repom koju viđate u helankama i sa sluškama u ušima, kako oznojena, brzo hoda po parku držeći tegove od po 800 grama u rukama. Riba koja nije više u cvetu mladosti, ali drži do sebe i ne da mlađoj generaciji da je zaseni. Osoba o kojoj ćete često misliti u besanim noćima ničim izazvanog celibata i razvijati raznorazna scenarija na kojima bi vam pozavidela i braća Koen.

- Izvinite, mladi komšija, da ne znate gde u blizini postoji ispravna česma, crkoh od žeđi, a novac nisam ponela jer nemam džepove na helankama...
- Dozvolite mi, gospođice, da vas ponudim čašom ledenoga čaja u hladovini moje dnevne sobe, koja je pukim slučajem prazna, kao i ostatak stana, koji je odmah tu, iza ćoška.
- Ah, pa ne bih da smetam, sigurno imate dosta da učite. Vaša spoljašnjost odslikava mladog intelektualca naklonjenog tehničkim naukama usred spremanja ispitnog roka.
- Ne, naprotiv, draga komšinice, ja sam vam sportski tip, upravo bi trebalo da potpišem trogodišnji ugovor sa eminentnim timom iz okruženja. Izvolite sesti na kauč, kuća je malo u neredu, znate kako je, samac već nekoliko dana haha. Tu vam je daljinski, osećajte se kao kod svoje kuće, stiže osveženje.
- Neverovtno, komšija, pa i kod Vas je TV1000 memorisan na jedinici...
:Ovde se već kreće sa scenama raskalašane predigre i eksplicitnog koitusa koje ćemo preskočiti. Ovaj vodvilj varira od godišnjeg doba, stepena nejebice (uglavnom ide fast forvard, tj kraća verzija), fetiša scenariste, itd...:

Komentari

Mile, izvukao si se poslije one one-linerke lololo :D

ih al' sam ga zaokružiJo 10-0 !

možda baš i nisam treb'o da stavim to u komentar, trololo

Израз за једну од оних, мрских нам риба

Što bre mrskih? Vidi kakva je, k'o bombonica :)

По стилу писања претпоставио сам да је ово Милетово дјело :)
+

По стилу писања претпоставио сам да је ово Милетово дјело :)
+

По стилу писања претпоставио сам да је ово Милетово дјело :)
+

Mi imamo zategnuta ko kišobran. +

dao sam ti plus, ali ovo me asociralo na sniclu u menzi

Какав дијалог у примеру лолололо
+

Ko odnosi Severne i Južne Koreje :)