Prijava
 1.    

  Zaturena

  Posebna vrsta žena čiji tjelesni stav u potpunosti oslikava stanje njene ličnosti. Hoda kao da je progutala dršku od metle, i to postepeno iskrivljenu, pa joj se konveksni dio okrenuo naprijed. Može ona da bude i dobra riba, može da bude obdarena i kvalitetnom dojkarom (uz kombinaciju sa ovećom bradajom - izbiti oko sad, pa sad), ali to nikako ne utiče na njenu gordost. Ona je rođena s tim.

  Ružna, krivousta, debela, daščara, zaturenoj to ne igra nikakvu ulogu. Iracionalno samopouzdanje je kod nje aksiom. Sve i da je gengbenguju pijanu, sutradan će pored istog društva proći bez promjene u stavu. Ne dodiruje je ništa što okolina tvrdi i utvrdi u vezi s njom.

  Ako posmatramo njenog muškog pandana, kome na svako zaturanje karma instant odgovara špicokom u južne krajeve, teško je ne pomisliti da su od zaturene ruke digli i Častivi i Nečastivi.

  - Ufff... Bila je ovo teška noć. Imamo li još nekog za obradu?
  - Još dvoje, gospodine Paćino.
  - Smrtni grijeh?
  - Gordost.
  - Gordost je moj omiljeni grijeh. Neka uđu. Stop, stani, zaustavi se, ti, zaturena, vraćaj se nazad! Pa, da li su oni normalni!? Nije dosta što obavljam sve prljave poslove, plata mizerna, ne uplaćuju penziono, još mi šalju i ove beznadežne slučajeve. Ma, šta se pričalo o meni uvijek se trudim da kod ljudi proizvedem pokajanje, ali kod ove je to nemoguće. A... gdje si ti krenuo, crve?
  - Rekli ste njoj da izađe pa, reko i ja da...
  - A, ne, ne, ne. Za takve ko ti u rezervi čuvam dva Šrajka sa čvabalom obmotanim bodljikavom žicom. Saćeš vidiš kad te natakare...
  - Ali, molim vas, dajte mi još jednu šansu!!!
  - Može, nije problem. Nisam ni ja na kraj srca. Evo ti 1na1 sa Bodirogom,ako odbraniš - onda ništa.