Prijava
   

Zavukla mi se pod kožu

Tehnički gledano ne sviđa vam se baš preterano, niste nešto ludi za njom ali je uvek tu dobro raspoložena ima mio glas preko telefona, smeje se na vaše glupe fore i tako te stvari i malo po malo "zavukla vam se pod kožu". Nekako bez nje je trulo i dosadno do zla boga.

E tu nastaje problem, da li da sa njom ostenete drug ili da je startujete. Možda popušite ali je još gore ako pokvarite lep odnos koji ste imali, zato je dilema zastrašujuća. Mada bi neki mačo tipovi za sve ovo rekli da je jedno obično prenemaganje i pomalo gej.

(baš bih voleo da čujem šta o ovome misle žene)

Komentari

Ma bre meni kad neko uđe pod kožu to je to, nema tu više drugarstva!

Zavisi kako ona vas gleda. Mada, k k startovanje, ako nema onog ljubavnog plamicka, hemije ili strasti?
Bas sam ovih dana u dilemi na ovu temu. . .
Musko-zenska prijateljstva su tema na koju bi i Aristotel stavio tacku i " ne bi on tu nista dir'o ". :S

stooo me baca u razmisljanje,bas mi se nesto ovako desava,i gledam defke i vidim ovu u mojim omiljenim definicijama.Jebote,ne znam sta da uradim,ako nesto probam i izjebem se bice mi zao jer ce to sjebati i drugarstvo,a bolje da imam drugaricu nego devojku,sa kojom cu da raskinem za 2meseca ili manje i posle necemo razgovarati do kraja skole.
Mislim da je bolje da ostanemo/ostanete drugari.

Ja (ženska osoba) posle prve rečenice definicije ne bih volela da budem startovana.
Slažem se sa autorom angieB što se tiče ljubavnog plamička, hemije strasti koji su preduslovi za iole perspektivnu vezu.

Drugim rečima, ako mislis "Tehnički gledano ne sviđa vam se baš preterano" ne treba ići na start, već nastaviti dotadašnjim putem, prepustiti se

jesi mi ti lajkovala defke?

Ništa, bilo mi je zadovoljstvo....

Ja sam devojka, ista situacija je kod mene, samo se meni svidja moj najbolji ''drug''. Znam da ni on oseća nešto prema meni, ali se verovatno boji da pokuša, da ne bi pokvario drugarski odnos medju nama, a ja bih baš želela da probamo.. Apsolutno ne verujem u muško-ženska prijateljstva, jer će uvek taj ''drugarski odnos'' preći u nešto više, a onda to nešto više niko od nas neće da prizna. Tako da, po meni samo napred, probaj, ne možeš mnogo da izgubiš.

Krenula si kao da ti trazis pomoc a na kraju ispade da si savetodavac koji se ne pridrzava svoga saveta.
Demantovala si sebe cetiri puta...