Prijava
   

ZAZ - hipsteri ili pomodarstvo

Ložana neviđena na devojku koja dolazi chryslerom 300c na nastup da nam objasni kako nam novac i materijalna zadovoljstva nisu potrebna je oličenje vrhunskog licemerja.
Na stranu to što u poslednjih mesec dana zaz izlazi i iz slavine kada odvrnemo vodu, i što se na nju lože kako hipsteri ništa manje ni swatke mawe koje bi u praksi za jedne čizmice i kevu rođenu prodale ali zato u teoriji stogo zaz varijanta.

Ja želim ljubav, slobodu i da me na prangiju nabodu :DDD

http://www.youtube.com/watch?v=3HzfoQGX3U4

Komentari

Jos si bio i fin s' obzirom kako ih ja opisujem

Intergalaktički razmerno proseravanje. _

Ne mogu da spavam koliko me brine taj fenomen!

Ovo je za temu, ne za defku. Minus.

http://vukajlija.com/zaz/326619
To je neprejebiva defka ZAZa, a ne ovo sranje...

Brate devojka peva sjajno, a samo pogledaj o čemu su ostale pesme, posebno grand, a odmah zatim i naši "reperi" koji tripuju da su baje, a sa 35 zive sa calom i kevom u 20 kvadrata, pa i ostali normalni reperi izgledaju kao kreteni zbog njih...mozda je istina ovo sto si napisao ali opet devojka zna da peva za razliku od velike vecine.

Ako ćemo pravo, devojka zna da peva al ima užasan glas i stoga mogu naći veliku gomilu pevaljki sa granda koje su bolje. Pesma je prosta, video sam mnogo postova na fejsu al kad sam prvi put čuo zapitao sam se zašto je tolko popularna, ja sam se naslušao muzike (i francuske) tako da mi ovo nije ništa nije posebno. To je moja kritika. Od mene +

Ako ćemo pravo, devojka zna da peva al ima užasan glas i stoga mogu naći veliku gomilu pevaljki sa granda koje su bolje.

Ништа немам да додам. Већина грандовки би је смазале за доручак без 'леба.

Pesma je prosta

Лаке ноте за музички неедуковане људе. :)

Pa odprilike, razumem ja da ljudi slušaju ovo ili ono, ali ja bih im rado pokazao neke bolje stvari. Svaka čast kolegama i kolegenicama što se bave muzikom, sviram i ja, nisam dobar i znači mi da mi to neko kaže, tako mogu da napredujem. Ja isto kao svako gotivim i ne gotivim neke stvari, u ovom slučaju ne gotivim i tu sam da kažem tako a ne da prećutim i trpim